Ankieta: Czy zagrasz w No Man's Sky
Tak kupię od ręki.
Nie szkoda mi kasy na ten kicz.
Poczekam na opinie innych.
[Wyniki ankiety]

No Man's Sky - dyskusja ogólna
Trafia w samo sedno. Napisanie że gość kłamie nic nie zmienia, bo nie kłamie. Wystarczy przeczytać, wsio poparte źródłami.

Kłamcą tu jest Sean, a linka widziałem, dałem natomiast nowego (przyjrzyj sie uwaznie), i napisałem żeby czytać komentarze.

Gość który napisał posta usunął konto, piszą że otrzymuwał pogróżki od fanbojów bezkrytycznie patrzących na to co im dano.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(18.08.2016, 07:53 UTC)Kyokushin napisał(a): Trafia w samo sedno. Napisanie że gość kłamie nic nie zmienia, bo nie kłamie. Wystarczy przeczytać, wsio poparte źródłami.

Kłamcą tu jest Sean, a linka widziałem, dałem natomiast nowego (przyjrzyj sie uwaznie), i napisałem żeby czytać komentarze.

Gość który napisał posta usunął konto, piszą że otrzymuwał pogróżki od fanbojów bezkrytycznie patrzących na to co im dano.

Rany Kyoku - ja przecież o tych "źródłach" właśnie się rozpisałem...

Zadałem sobie trud sprawdzenia źródeł z jego posta. Specjalnie zamieściłem je wraz z cytatem (ponumerowane 1 2 3).

Usunął konto bo pewnie wyszło na jaw, że jest zwykłym oszustem.
Odpowiedz
(18.08.2016, 07:53 UTC)Kyokushin napisał(a): Gość który napisał posta usunął konto, piszą że otrzymuwał pogróżki od fanbojów bezkrytycznie patrzących na to co im dano.

Zamiast usuwac konto, mogl to zglosic do reddit'a i na policje, na bank by sie tym zajeli, cos tu smierdzi.
Odpowiedz
Na jaw wyszły przekręty Murraya.

Jasne, reddit by sie zajął Biggrin Albo policja.

Czytałem źródła, może Robinus masz inne linki niż ja...
Odpowiedz
(18.08.2016, 08:30 UTC)Pueblo napisał(a):
(18.08.2016, 07:53 UTC)Kyokushin napisał(a): Gość który napisał posta usunął konto, piszą że otrzymuwał pogróżki od fanbojów bezkrytycznie patrzących na to co im dano.

Zamiast usuwac konto, mogl to zglosic do reddit'a i na policje, na bank by sie tym zajeli, cos tu smierdzi.

A może to te działania marketingowe konkurencji, o których braku ktoś wcześniej pisał.... Smile

Prawda czy nie(na reddicie) - faktem jest ten cały Sean kręci... Tongue
Odpowiedz
Tak. A o różnych klasach statków sam słyszałem jak mówili, że mają być 3. Nie wyssałem sobie tego z palca Smile

Hype hype... Hello i sony nakręciło hype, nie ludzie. A liudzie - bardzo dobrze że każde słowo wyciągają, Czas najwyższy bu producenci przyhamowali z hypem i obiecankami.

Sean to widać filmy jak łże. Pięknie udokumentowane.

Mi sie w NMS dobrze gra, no poza mechanika lotu (ojej, na filmach te niskie przeloty pokazywali), ale nie zmienia to tego, że nakłamali ludziom robiąc z nich idiotów, a tak sie zwyczajnie nie robi.
Potraktowali graczy jak tępe dojne krowy, a wystarczulo powiedziec jak jest, a I TAK ludzie by gre kupili, jak ja.

I nie był to ojej bład w komunikacji, tylko celowe perfidne kłamstwa, co widać na filmach z Murrayem.
Odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=A8P2CZg3sJQ

Jedyny plus jest taki, że za góra miesiąc czy dwa gra będzie kosztować 50 zeta, przy takim obrocie sprawy Biggrin
Odpowiedz
To w miarę wyważony artykuł https://www.rockpapershotgun.com/2016/08...-mans-sky/

Dla mnie wszystko sie sprowadza do tego, że jak nie chcesz ryzykować rozczarowania się to nie kupuj kota w worku, a teraz ludzie robią sobie z tej firmy worek treningowy Smile

Tak na marginesie dodam, że po oglądnięciu pewnie setki zdjęć z tej gry w całości popieram zdanie Tadeusza, dla mnie (podkreślam dla mnie ) one wszystkie są takie same, różnią się kolorami i tyle Smile
Odpowiedz
Sama flora się powtarza - to jest niezaprzeczalny fakt. Ale mamy planety z dżunglą, pustyniami, lasami, oceanami, archipelagami wysp, jaskiniami, górami - tutaj jest ta różnorodność.

Z drugiej strony ta gra zajmuje 2.6 GB na dysku, więc nie ma co spodziewać się cudów.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
To daje mi nadzieję, że w elite będzie możliwość lądowania na planetach z atmosferą (no może poza ziemią i innymi całkowicie zindustrializowanymi).
Odpowiedz