16.08.2016, 09:30 UTC
Czy ktoś z was grał/gra, polecacie, odradzacie? Jakie są wasze opinie?
![[Obrazek: sz37R8A.png]](http://i.imgur.com/sz37R8A.png)
|
Life is feudal: Your own
|
|
16.08.2016, 09:45 UTC
Mam małe doświadczenie w tej grze, grałem kilka dni, bez większej ekipy raczej nie ma sensu obecnie grać, trzeba czekać jak wyjdzie mmo.
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
16.08.2016, 11:17 UTC
Gram regularnie i jw samemu bez sensu i często są wipe serwerów. Fajne żeby zobaczyć co i jak albo czekaj na wersje mmo
16.08.2016, 12:29 UTC
Grałem jakis czas temu, 3 nas bylo, dosc sprawnie nam szlo stworzenie maje osandy. Podzielilismy sie obowiazkami, wiec kazdy w jakims kierunku skillowal. Obecnie nie mam pojecia na jakim etapie stoi ten produkt.
16.08.2016, 14:21 UTC
Mam w tej grze 658h, samotnie, we dwóch, w kilkunastu, we trzech, i w 58 osób.
Zabawa jest wspaniała, niesamowity materiał na rolplejowanie. Ustawienie servera jest najważniejsze, bo można spaprać przyjemność z gry , kiedy żeby lvl wskoczył mnożnik jest ustawiony na 0.01 masakra, i ostatnio niestety taka moda panuje na serverach. Nic dziwnego, ludzie chcą maksymalnie wydłużyć przyjemność z gry . Ale dla mnie to extrema i przesada. osobiście uważam że to pościg za byciem NAJ. Siepaczem w lśniącej zbroi. A moim zdaniem nie to jest najbardziej wartościowe w tej grze. Modelowanie otoczenia to polowa sukcesu, jak pisałem najwspanialsza w tej grze jest możliwość interakcji na poziomie RPG. Grałem na serverze gdzie ludzie porozumiewali się tylko na zasadach rpg i było wypas. Mogłem ale nie rozwijałem postaci do poziomu kamiennego zamku bo chciałem zrobić małą osadę z tawerną, i hodowlą koni. Spaprali server wprowadzając dziki mnożnik by wyścig zbrojeń miał sens. Są servery gdzie ludzie graja bez atakowania siebie nawzajem, chyba że na ustawce. Ale brakuje tam właśnie RPGowania. Reasumując. LIF YO wspaniałe narzędzie dla RPG Mistrz gry może spawnowac dzikei zwierza ( niewiele ale można im twardość podnieść) wcielać się w jakieś postacie i zlecać zadania. \itd itp. jednak jak wszystkie tego typu gry ilość graczy jest najważniejsza. Im więcej znajomych uznających zasady tym lepiej. Ktoś kiedyś powiedział że to minecraft dla dorosłych : miał wiele racji.Wersja MMO jest w fazie beta - dla super uber zasłużonych, bodaj za rok będzie otwarta beta, ale nie spodziewam się tam nic bardziej ambitnego niż zbijanie się w kupki i zbiorowe batelfieldowanie... nic dla mnie. A jak się można bawić? sami oceńcie ![]() Aha... ostrzegam jeśli ktoś już złapie bakcyla... żegnaj świecie... no life.
![]()
17.08.2016, 06:46 UTC
Dzięki za komentarze, ale jakie miałem rozterki wcześniej, dalej mam te same
fajnie by było stworzyć ekipę z TWH w LIF - wtedy bym się nawet nie zastanawiał nad zakupem
![]()
17.08.2016, 08:28 UTC
Ja się boję, że mogę wsiąknąć w tę grę
Z przezorności nie kupię, ale kusi, oj kusi!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
17.08.2016, 09:04 UTC
17.08.2016, 11:41 UTC
Przeniosłem wątek do działu o grach video
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Life is Feudal: MMO | 2M1R | 29 | 32,526 |
22.11.2017, 09:06 UTC Ostatni post: Gal Black |