Life is Feudal: MMO
Jak niektórzy wiedzą jutro wszyscy posiadacze LiF: Your Own dostaną pełny dostęp dla jednej postaci do modułu MMO. Ktoś to będzie testował?
Mamy 4 osoby do grania ale z uwagi na mały skill cap potrzeba by było więcej ludzi o różnych specjalizacjach aby wioskę utrzymać Wink
Odpowiedz
Może bym zagrał, ale wersja Your Own była strasznie drewniana. Jak tego nie poprawili to sobie daruję ;P.
Odpowiedz
Ooo super ja mam LiF Smile
Odpowiedz
(16.11.2017, 13:51 UTC)Xeonary napisał(a): Może bym zagrał, ale wersja Your Own była strasznie drewniana. Jak tego nie poprawili to sobie daruję ;P.

Drewno jakie jest takie było... Ale silnik na którym stoi LiF jest raczej sam w sobie trochę drewniany, jedynie Beam.NG jako tako wygląda.
Odpowiedz
Posiadacze YO dostaną bilet tylko do bety czy do release'u też?
Odpowiedz
Do bety i relearu tez
Odpowiedz
Mam LiFYO, chętnie dołączę do Was, jak juz wybierzecie to dajcie namiary na to miejsce Smile
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Też chętnie dołączę Smile
Odpowiedz
Mam setki godzin w LiF YO, masa skili i wielka farma postawiona z dziewczyną, jak by coś, chętnie dołącze Smile
Odpowiedz
Niestety dzień premiery im za bardzo się nie udał Smile
Po zaledwie paru godzinach od startu wyszły na jaw konkretne dziury, które umożliwiły absurdalne exploity (generalnie gracze mieli uprawnienia GM). Skończyło się na zaoraniu serwera i 12to godzinnej obsuwie. Jakby tego było mało, okazało się, że w tajemniczych okolicznościach "zepsuła" się opcja migracji konta YO do MMO i jedyne co jest atm dostępne to opcja zakupu konta premium dla których serwery wystartowały około 22 PL.
Na chwilę obecna planowana data startu dla posiadaczy YO (czytaj nie premium backers) to dziś ok godziny 10 rano, aczkoliwek czarno to widzę Smile
Odpowiedz