Opakowanie zastępcze Shout Box
(12.08.2016, 12:09 UTC)Vermill napisał(a): Zapowiada się niezła beka a propos przegryzania Biggrin

Drastyczne sceny, nie oglądać przy dzieciach! Biggrin

Właśnie jutro na to idę do kina Biggrin
Mam taki modem do internetu na kartę Hujowiej 3131e czy jakoś tak, internet z play. Korzystam z niego w sytuacjach awaryjnych. I nagle dzisiaj mi nie chce się połączyć, choć kasa i mb na koncie są.

[Obrazek: 2016_08_12_2152.png]

Ktoś jakieś pomysły?
Między godziną 1 a 2 w nocy znalazłem dziwnie zaparkowany statek jednego z naszych. Próbowałem nawiązać kontakt, lecz bezskutecznie... Czyżby za dużo Świńskiego Ryja? Biggrin

[Obrazek: 4rrNdVk.jpg]

zakochałem się w tej piosence, mam nadzieję że reszta albumu utrzyma poziom ;D
Wstałem
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Ja od 6 rano w biurze i tyram Tongue
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

(13.08.2016, 00:23 UTC)Vermill napisał(a): Między godziną 1 a 2 w nocy znalazłem dziwnie zaparkowany statek jednego z naszych. Próbowałem nawiązać kontakt, lecz bezskutecznie... Czyżby za dużo Świńskiego Ryja? Biggrin

O tej godzinie, w piątek, to co się dziwisz ?Biggrin
Jakby ktoś był zainteresowany, to teraz są zniżki na barwy narodowe
https://www.frontierstore.net/eur/game-extras/elite-dangerous-game-extras.html?p=2

Coś mają skopane, bo po dodaniu do koszyka jest cena bez zniżki :/
(13.08.2016, 00:23 UTC)Vermill napisał(a): Między godziną 1 a 2 w nocy znalazłem dziwnie zaparkowany statek jednego z naszych. Próbowałem nawiązać kontakt, lecz bezskutecznie... Czyżby za dużo Świńskiego Ryja? Biggrin

Hmmm... wczoraj latałem z Assarinem, ale tego to sobie u niego nie przypominam... Tongue
Za dużo używek w Maskelince pękło
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości