Liczba postów: 548
Liczba wątków: 7
01.08.2016, 11:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2016, 11:29 UTC przez Vermill.)
Wystarczy zmienić na pomarańczowe z planetą i już będzie żywsze.
A jest możliwość dodania banera BC obok aktualnego logo Husarii? Po prawej stronie jest dużo miejsca. Żeby się wpasowało w styl forum można by tło banera zrobić przezroczyste zamiast białego, żeby nie rzucało się aż tak bardzo w oczy.
Liczba postów: 1,072
Liczba wątków: 74
CMDR: Anukus
(01.08.2016, 11:27 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): (01.08.2016, 11:26 UTC)Vermill napisał(a): Wystarczy zmienić na pomarańczowe z planetą i już będzie żywsze.
Nie pasuje kolorystycznie do stylu i wygląda strasznie, próbowaliśmy. Dlatego jest właśnie srebrno-czerwone, żeby wpasowało się w styl.
Jak to nie pasuje ???
Teraz widzę, że był brak konsekwencji w oświetleniu. W końcu nadszedł czas, by jechać do domu...
Liczba postów: 548
Liczba wątków: 7
(01.08.2016, 13:51 UTC)Anukus napisał(a): Teraz widzę, że był brak konsekwencji w oświetleniu. W końcu nadszedł czas, by jechać do domu... 
![[Obrazek: bgWOXtz.jpg]](http://i.imgur.com/bgWOXtz.jpg)
Bardzo fajne, zdecydowanie dodaje klimatu do forum.
Myslalem o fotce na tło i wymyśliłem: Wlot do naszej stacji z widocznym napisem Maskelyne Vision w centrum. A po bokach logo TWH i decal BC. Hmm...?
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" -
Tales From The Frontier
Próbowałem, ale tam się za dużo dzieje (fota niżej). Zrobię jeszcze 2 - 3 propozycje (mam sporo materiałów i pomysłów, ale nie wszystkie tu pasują), a jeśli się będzie podobać więcej niż 1, to zawsze można zrobić odpalanie losowe i tak za każdym razem będzie inny baner