Opakowanie zastępcze Shout Box
^zależy od ludzi; jak chcesz to możesz fotkę potem obrobić Smile
Ja uciekam na plażę Smile Pozdrowienia dla pracusiów Tongue
To jest tak, chyba nie ma wielkiego pośpiechu, MZ przyda się ktoś kto wie jak ustawić ludzi do fotki, żeby to miało sens, samo obrobienie w PS nie wystarczy, więc na początek głównym zadaniem będzie znalezienie porządnego fotografa, jest tu kilku w Husarii więc skupcie się może na tym Smile Sprawdźcie gdzie jest Tadek Smile
Ja może rzucę jednym pomysłem, na ostatnią fotkę w kalendarzu można spróbować coś zrobić razem, np ustawić napis TWH z kilkudziesięcu Cobr, czy coś w tą stronę, myślę, że to byłby ciekawy akcent.
(27.07.2016, 09:03 UTC)Baton napisał(a): Ja może rzucę jednym pomysłem, na ostatnią fotkę w kalendarzu można spróbować coś zrobić razem, np ustawić napis TWH z kilkudziesięcu Cobr, czy coś w tą stronę, myślę, że to byłby ciekawy akcent.

Miodny pomysł!
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
(27.07.2016, 09:05 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a):
(27.07.2016, 09:03 UTC)Baton napisał(a): Ja może rzucę jednym pomysłem, na ostatnią fotkę w kalendarzu można spróbować coś zrobić razem, np ustawić napis TWH z kilkudziesięcu Cobr, czy coś w tą stronę, myślę, że to byłby ciekawy akcent.

Miodny pomysł!

Nie wiem w jakiej formie będzie ten kalendarz ale taki motyw to byłby też fajny na okładkę Smile
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Przed chwilą chciałem włożyć brudne naczynia do lodówki, zamiast do zmywarki  Smile
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Na tle gwiazdy w HR8444. Biggrin
[Obrazek: franzv2.jpg]
Niestety prowadzę potyczkę z nazwa.pl (zastanawiam się nad wezwaniem Błyskawicy) i wszystko wskazuje że domena elites.pl przestanie działać.

Na polski Galnet będzie można wejść przez http://galnetpl.blogspot.com/search/label/news
Chodzi mi po głowie nazwać Pyhtona Czerwoną Cegłą im. Cmdr Vermilla Biggrin
Raxxla is no alien, is a ghost world, is a planet

[Obrazek: 24648.jpg]

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości