Rozmowy o wszystkim i niczym
Niby mamy shoutbox, ale pewne rzeczy mogą w nim uciec, tak więc tworzę wątek, w którym sobie można pisać o różnych głupotach, albo jak może zobaczycie coś ciekawego i chcecie się podzielić...

No to ja zaczynam - jak ktoś grał w Borderlands, to się uśmiechnie Smile http://s.cdaction.pl/obrazki//nadgodziny..._176vq.png
Odpowiedz
http://gry.onet.pl/wiedzmin-3-rusza-konk...ecz/fx3pxm - coś dla Hetmana, z tego co pamiętam to coś tam modowałeś Wiedźmina 3 Wink
Odpowiedz
Nieźle! Ja to raczej nie mam szans, zrobiłem dwa małe mody, ale do takiego konkursu to trzeba mieć pojęcie o skryptowaniu, a u mnie z tym średnio. Napisałem za to spory poradnik do Wiedźmaka, jeśli ktoś chce sprawdzić to zapraszam tutaj. Poradnik jest chwilowo nieaktualny, bo nie miałem czasu zaktualizować go do wersji 1.11, ale to głównie dlatego, że niektóre mody wtedy też nie były kompatybilne z 1.11. Lwia część poradnika jest jak najbardziej aktualna, szczególnie pierwsze sekcje dotyczące modyfikacji plików konfiguracyjnych.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Mnie tylko interesuje skąd ty na to wszystko masz czas ? Czyżby w UK była jakaś anomalia czy co ?
Odpowiedz
Nie mam dzieci (jeszcze) Biggrin
--

Odpowiedz
No i to ze mozna wiecej zarobic za wzglednie mniejszy wysilek niz w PL tez pewnie pomaga Wink
Odpowiedz
(10.12.2015, 10:31 UTC)Yasioo napisał(a): mniejszy wysilek niz w PL

Żart miesiąca Wink  Biggrin
--

Odpowiedz
Ja tam sobie chwale Tongue
Gdyby nie dziecko to po robocie to mialbym i sile z 10 godzin na kompie siedziec Wink
Zarabiajac wiecej, mozna pracowac mniej Wink by dobrze zyc :>
Odpowiedz
No ja właśnie tyle siedziałem Wink

Teraz znacznie ograniczam staram się ograniczać czas spędzany przed ekranem.
--

Odpowiedz
Jeśli chodzi o gry to kiedyś ze znajomymi chcieliśmy zrobić kilka gier, prostych bo w 2D i rpg makerze, ale niestety zespół się rozpadł, brakowało ludzi i nie było kasy. Na szczęście z tego wszystkiego zostało mi sporo pomysłów, które mam nadzieję kiedyś zrealizować. Jednym z pomysłów jest Cyberpunkowa gra typu Souls XD Trochę mogę pozdradzać ;p Sam nie jestem programistą, ale możne powiedzieć, że wiem jak ułożyć grę by ładnie wyglądała.
Niżej daje link do filmiku, który został przeze mnie złożony z oficjalnych materiałów do Diablo 3:

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości