Ciwilizacja V
Fajnie, że jest sporo chętnych. To o której by pasowało Wam zacząć? Proponowałbym jakoś wcześniej niż zwykle. Co powiecie na 12.00? jeśli zaczniemy o 17 czy 18 to będziemy grać do późna w noc. Zresztą i tak pewnie będziemy grać do późna w noc, ale może przynajmniej przejdziemy z połowę rozgrywki Wink

Inna sprawa na jakiej szybkości będziemy grać? Osobiście preferuję zwykłą, ew. szybką. Na szybkiej jest szansa, że skończymy w jeden wieczór, ale każdy popełniony błąd boli dużo mocniej i odbija się na dalszej rozgrywce.

@Szarik złapanie podstaw nie jest trudne. Chociaż grając ze starymi wyjadaczami, Twoje państwo raczej nie będzie w czołówce Wink Inna sprawa, że chcielibyśmy grać przynajmniej z dodatkiem Brave New World i chyba każdy z chętnych poza Tobą ma... więc nie wiem jak to rozwiążemy. Gdybyś dorwał gdzieś tanio ten dodatek byłoby najlepiej. Ew. zadecydujemy czy pasuje każdemu granie w podstawkę jak już się zbierzemy.
Odpowiedz
Spoks, mam co robić... więc mnie nie liczcie... pogram trochę i pewnie za jkiś czas (ileś miesięcy0 znów pojawi sie okazja do wspólnej gry Smile
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Ech wychodzi na to, że 12 nie przejdzie. Zatem oficjalnie niech będzie, że zbieramy się o 14. I coby się nie działo, maksymalnie o 15 startujemy z grą, ale mam nadzieję, że prędzej ^^'
Odpowiedz
Ok. Ja na 14. bede gotowy na 95%
Odpowiedz
Gdyby co, to mam C5 Mocny Full.
Odpowiedz
Pomału zbiera się ekipa. Ale zapytam tak na wszelki wypadek, pamiętacie, że to dziś mamy grać? ^.-
Odpowiedz
jak bedzie kiedys grac w godzinach wieczornych wyslijcie PM..
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Coby odkopać wątek wrzucam coś w temacie. Typowa rozgrywka w Civ V w nietypowym ujęciu.

Odpowiedz
A co myślicie o Civ6. Bo po za cukierkową grafą która pewnie i tak da się będzie zmienić modami ja jestem na TAK. Robi ją ten sam gościu który stworzył oba dodatki do Civ5 a te fajnie rozkręciły zabawe wiec chyba nic nie schrzani.
"Apacz" z zamiłowania
[Obrazek: YL0DFrF.png]
Odpowiedz
Z tego, co do tej pory widziałem - podoba mi się VI! Tylko ta cena...  :s
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz