Przedstaw się
Witamy!
Tu nie chodzi o odmianę, Huzarzy to była jazda węgierska Tongue Także jeszcze raz witamy w Husarii Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Nie tylko węgierska, huzarów mieliśmy na zachodzie Europy, i to do całkiem późna, bo do początku XX wieku nawet. W każdym razie witamy w Husarii Wink
Odpowiedz
Witam,
mam na imię Wiktor, lat 25. Mieszkam w Gdańsku. Interesują mnie gry komputerowe od dłuższego czasu, ostatnio grałem  w h1z1, gta5, war thunder, cs i oczywiście w Elite dangerous w którą gram od stycznia i na ten moment  zajmuję  1 miejsce. Na sportowo to jeżdżę na rowerze (kolarka) co sprawia mega fun a jakiś czas temu sporty extremalne (jazda wyczynowa na rolkach). Mam nadzieję że będziemy się dobrze bawić, a także otrzymam pomoc i dzięki temu szybciej rozwinę Husarskie skrzydła.
Czołem Wielkiej Polsce.
Odpowiedz
(08.06.2016, 10:18 UTC)VICTAZ napisał(a): Czołem Wielkiej Polsce.

Czołem! Smile
Odpowiedz
Thumbs Up 
Witajcie.
Z odległej rubieży Przemyśla pozdrawia Maciek. Skamielina rocznik 71 ( mam nadzieję że nie przylgnie do mnie ksywa dziadek  Biggrin ) czym się zajmuję? teraz to generalnie praca <-> dom i na inne zabawy brak czasu. Ale kiedyś ostro RPGowałem, zajmowałem się modelarstwem, aktywnie wypoczywałem w ASG, dłubałem w grafice, audio i video. Dzisiaj niestety pozostał już tylko czas na jedno hobby i jest nim rozrywka elektroniczna. 
Lubię dobre klimaty SF, więc Elitka wsysła mnie jak sagitarius. ;Wink
Trzeba wam wiedzieć również że udzielam się medialnie na twitch'u - mało popularny kanał ale daje mi możliwość poznawania ciekawych ludzi i miłego spędzania czasu.
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Odpowiedz
(14.06.2016, 14:30 UTC)Assarin napisał(a): Witajcie.
Z odległej rubieży Przemyśla pozdrawia Maciek. Skamielina rocznik 71 ( mam nadzieję że nie przylgnie do mnie ksywa dziadek  Biggrin ) czym się zajmuję? teraz to generalnie praca <-> dom i na inne zabawy brak czasu. Ale kiedyś ostro RPGowałem, zajmowałem się modelarstwem, aktywnie wypoczywałem w ASG, dłubałem w grafice, audio i video. Dzisiaj niestety pozostał już tylko czas na jedno hobby i jest nim rozrywka elektroniczna. 
Trzeba wam wiedzieć również że udzielam się medialnie na twitch'u - mało popularny kanał ale daje mi możliwość poznawania ciekawych ludzi i miłego spędzania czasu.

Widziałeś ankietę http://thewingedhussars.com/showthread.php?tid=1172 ? Rocznikowo pasujesz jak ulał Biggrin.

Witamy wśród husarskiej braci Smile.
Odpowiedz
(14.06.2016, 14:35 UTC)Haji-me napisał(a):
(14.06.2016, 14:30 UTC)Assarin napisał(a): ... ( mam nadzieję że nie przylgnie do mnie ksywa dziadek  Biggrin ) ...
... Rocznikowo pasujesz jak ulał Biggrin. ...

Nooo, choć raz nie będę dziwadłem Biggrin
[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Odpowiedz
(14.06.2016, 14:30 UTC)Assarin napisał(a): Witajcie.

No, siemaneczko ☺
[Obrazek: 19589.jpg]
Odpowiedz
Witam.

Imię: Paweł,
rocznik: '78
pochodzenie: chyba Ziemia, okolice Gdańska > Przemysław.
Przygoda z kosmosami zaczęły się stosunkowo niedawno, z Elitką od grudnia (aktualnie gra No*1), wcześniej ogrywałem ETS2 pod względem transportowym te gry są do siebie podobne.

O sobie za wiele nie mam co napisać, lubię grać i tak właśnie spędzam czas wolny od pracy, której też mogłoby być więcej. Lubie też grzebać w komputerowych hardware czasem coś naprawię. Interesują mnie nowinki technologiczne, muzyka elektroniczna (Deep), kiedyś próbowałem swoich sił w FLStudio.
Odpowiedz
Witamy nowych kadetów Smile
Fly safe CMDR's Smile
Odpowiedz