Jaki stick VKB?
Question 
Mój wysłużony X52 Pro (n-ty z kolei Biggrin ) zaczyna powoli dogorywać (znowu). Przepustnica jak najbardziej wporzo, ale stick już szwankuje. Pomyślałem, że czas na przesiadkę na coś lepszego po 10 latach Biggrin

Wiem, że wielu z Was ma bazy i sticki od VKB - czy możecie mi powiedzieć czym się różnią Gladiatory od Gunfighterów? Jakieś opinie, porady etc. Zależy mi na osi Z i na możliwości montażu tego na takim stelażu.

W zasadzie jakiekolwiek info będzie dobre, bo do tej pory nie korzystałem ze sprzętu takiej jakości - w sensie osobnym sticku i bazie. Na co zwracać uwagę, czego się wystrzegać etc. etc. etc. 

Jednym słowem: HELP! Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Tylko Gladiator. GUnfighter to do samolotów z II WŚ, nie ma tam za dużo przycisków z tego co widziałem.
Mój świeżutki Gladiator NXT EVO jest mega, co zresztą pewnie widziałeś na DC Biggrin
Odpowiedz
Problem z VKB to ze ciagle problemy sa z gwarancjami itp w UK Hetmanie. Schodzi to dlugo za dlugo z tego co czytalem, problem bycia poza UE.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
(04.05.2024, 05:25 UTC)szkodi napisał(a): Problem z VKB to ze ciagle problemy sa z gwarancjami itp w UK Hetmanie. Schodzi to dlugo za dlugo z tego co czytalem, problem bycia poza UE.

No tylko że oprócz Virpila, którego nie chcę, nie ma za bardzo innej opcji chyba.
--

Odpowiedz
A Oriona 2 od Winwinga? https://uk.winwingsim.com/view/goods-det...tml?id=374
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
Tu widzę, że trzeba osobno dokupić Z axis module?
--

Odpowiedz
tak, winwing stawia bardziej na lotnictwo, patrzyłem przed zamówieniem gladiatora, to wiecznie nie mieli tego z axis module dostępnego
Odpowiedz
Z Axis już nie produkują, zapomniałem o tym. Trzeba by pedały dołożyć Biggrin
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(04.05.2024, 12:18 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Z Axis już nie produkują, zapomniałem o tym. Trzeba by pedały dołożyć Biggrin

Wolę kręcić drążkiem ręką Biggrin
--

Odpowiedz
(04.05.2024, 09:23 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(04.05.2024, 05:25 UTC)szkodi napisał(a): Problem z VKB to ze ciagle problemy sa z gwarancjami itp w UK Hetmanie. Schodzi to dlugo za dlugo z tego co czytalem, problem bycia poza UE.

No tylko że oprócz Virpila, którego nie chcę, nie ma za bardzo innej opcji chyba.

A to juz rozumiem, tylko daje znac ze Virpil ma przynajmniej customer service i oddzial w UK
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz