Drake Interplanetary - czyli siermiężno-subiektywny przegląd statków Bansona
Siemano, jako że mam ostatnio trochę czasu to postanowiłem zająć się...dizajnem statków w grze Star Citizen. Od myśli do czynu nie było daleko, na szybko ogarnięty Da Vinci Resolve i jest. Pierwszy odcinek serii Drake Interplanetary. Na pierwszy ogień Korsarz. Zapraszam do oglądania.

Wstawiam wątek ponownie, bo z jakichś przyczyn mój wpis został usunięty albo też wątek zarchiwizowany. Nie wiem, nie wnikam. Zakładam, że ten dział będzie tym właściwym gdzie można takie wątki zakładać. Jeśli nie, to proszę o info gdzie tego rodzaju twórczość można wrzucać na forum.

https://youtu.be/efMWXyeB7-c

pozdro
Banson

Odpowiedz
Wątek jest w dziale "pozostałe gry"
Wiem, jestem dziwny. Ale to moja dziwność, teraz wy też będziecie musieli sobie z nią radzić.

A jak się nie podoba to krzyż na drogę i kulka w łeb.
Odpowiedz
Z tego co zauważyłem to dział Pozostałe gry został zarchiwizowany, a do samego archiwum nie ma dostępu.

Odpowiedz
No też widzę, ale tylko Husaria może się tam udzielać z tego co widzę. Zgłoś Hetmanowi przywrócenie wątku (no i skasowanie tego).

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
(21.08.2023, 13:57 UTC)ShiMan napisał(a): No też widzę, ale tylko Husaria może się tam udzielać z tego co widzę. Zgłoś Hetmanowi przywrócenie wątku (no i skasowanie tego).

Nie ma potrzeby nikogo specjalnie pingować, zapytałem w poście czy to spoko miejsce na takie filmy. Zapewne ktoś mi da info. Jeśli nie, to kolejne odcinki będę wrzucał tu Winking

Odpowiedz
(21.08.2023, 13:43 UTC)Banson82 napisał(a): Z tego co zauważyłem to dział Pozostałe gry został zarchiwizowany, a do samego archiwum nie ma dostępu.

Akurat trafiłeś na restrukturyzację forum Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(21.08.2023, 20:54 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(21.08.2023, 13:43 UTC)Banson82 napisał(a): Z tego co zauważyłem to dział Pozostałe gry został zarchiwizowany, a do samego archiwum nie ma dostępu.

Akurat trafiłeś na restrukturyzację forum Smile

No rozumiem, gdzieś widziałem w końcu informację że są jakieś zmiany. Ale ciągle nie wiem czy Galeria jest właściwym miejscem na taki kontent, a w innych publicznych działach nie widzę na niego miejsca po prostu.

Odpowiedz
(22.08.2023, 12:07 UTC)Banson82 napisał(a):
(21.08.2023, 20:54 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Akurat trafiłeś na restrukturyzację forum Smile

No rozumiem, gdzieś widziałem w końcu informację że są jakieś zmiany. Ale ciągle nie wiem czy Galeria jest właściwym miejscem na taki kontent, a w innych publicznych działach nie widzę na niego miejsca po prostu.

Zgodnie z opisem działu: "Nasza twórczość i nie tylko. Zdjęcia, filmy, grafika, opowiadania, muzyka i inne." - więc jak najbardziej.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
No i udało się z kolejnym statkiem firmy Drake Interplanetary. Tym razem The Buccaneer.

https://youtu.be/fqOjkybSB5U

Pozdro
Banson

Odpowiedz
W odcinku 3 przedstawiam Cutlass'a Steel. Chyba najmniej popularny statek Drake Interplanetary z serii Cutlass'ów.

https://youtu.be/vg_-4UExsVc?si=wLVh3oAGx9oxvxFc

pozdro
Banson

Odpowiedz