Aktualizacja No Man's Sky - Beyond.
(15.08.2019, 08:12 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Gdyby ktoś chciał zobaczyć, jak wygląda gra w trybie Perma-Death... Smile Co to oznacza?  

1. Śmierć naszej postaci oznacza GAME OVER. 
2. Wrogowie zadają największe obrażenia.
3. Zagrożenia środowiskowe zadają największe obrażenia. 

Nie ma lekko muszę powiedzieć, ale za to są emocje. 2 razy podczas tego streamu byłem o krok od śmierci. Polecam! Biggrin

I Ty też HETMANIE ???
[Obrazek: 102165.png]
Odpowiedz
Dlaczego nie? Świat nie kończy się na Elite Wink
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Hej!
Nie mam VR ale mam aktualizacje która rozjechała moje ustawienia sterowania. Moje prawie dwudziestoletnie przyzwyczajenia do indywidualnego ustawienia klawiszy sprawiły że muszę odłożyć tytuł na później. Może ktoś spotkał się z jakimś rozwiązaniem problemu? Czy może zostaje czekać na łatę.  Cry
Odpowiedz
Panowie, przecież NMS pokazał, że bugi i glitche to norma Tongue Trzeba poczekać na patche patcha i wszystko będzie cycuś glancuś.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
(15.08.2019, 11:28 UTC)szkodi napisał(a): Panowie, przecież Elite: Dangerous pokazał, że bugi i glitche to norma Tongue Trzeba poczekać na patche patcha i wszystko będzie cycuś glancuś.

FTFY

BTW. jest ktos kto ma PS4 i chcialby sobie zagrac w NMS a nie posiada?
Odpowiedz
Dzięki @Pueblo, już wczoraj ogarnąłem, pograłem 2h i przesiadłem się na monitor. Downgrade do wersji VR jest szalony, gra wyglądaj gorzej niż F4 VR.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Sir chomik a nie możesz sobie klawiszy w grze jeszcze raz ustawić po prostu ? na takie jakie miałeś?
Odpowiedz
(15.08.2019, 14:23 UTC)MAGNUM354 napisał(a): Sir chomik a nie możesz sobie klawiszy w grze jeszcze raz ustawić po prostu ? na takie jakie miałeś?

Sarcastic
A tak poważnie to nie. W tym problem że nie ma możliwości interakcji z polem do przypisania.  Nie ma nawet podglądu istniejącej mapy klawiszy. Szczerze mówiąc to nie chce mi się dochodzić co gdzie jest. Ale to uroki updat-ów. Po łacie około 30mb w dniu dzisiejszym problem istnieje nadal i to z tego co wiem nie tylko u mnie. Reinstal nie wchdozi w grę z uwagi na tutejszy słaby net. Sprawdzenie spójności plików gry też nic nie daje.
Odpowiedz
Jakby ktoś miał problem z WMR - zrobiłem bindy do kontrolerów.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
dziwne ja sobie klawisze poustawiałem - ESC - opcje - sterowanie....
Odpowiedz