Gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play!
Exclamation 
Ważna - i dosyć niespodziewana informacja - gracze Yuriego Groma wycofują się z Power Play. 

Źródło: https://forums.frontier.co.uk/threads/egp.518221/

Dla niewtajemniczonych, Yuri Grom to jedyny Powers wprowadzony do gry przez graczy. Za jego kreacją i później wszystkimi oficjalnymi działaniami stoi potężna multigamingowa społeczność graczy EGP - około 2000 ludzi (oczywiście nie wszyscy grają w Elite). 

Ciekawa informacja.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Czy ja dobrze widzę że oni przyznali się że wygrali rywalizację o swojego powersa poprzez cheaty i boty?
Druga sprawa - nasz hetman jako moderator ochotnik? ?
Odpowiedz
Też jestem zaskoczony. Wydaje mi się, że albo znudzili się grą - pewnie wręcz grali przymusowo, żeby utrzymać Powers. Gdy gra staje się obowiązkiem przestaje się z tego czerpać przyjemność. Ewentualnie skoro wspomnieli o botach - ja to rozumiem tak, że zasugerował iż frakcje z PP w mniejszym lub większym stopniu korzystają z botów lub cheatów aby ułatwić sobie zadanie.
Odpowiedz
Gdybym był złośliwy (no może trochę jestem Wink ) to napisałbym, że rozumiem tych graczy bo skoro twórcy w tym roku skupiają się tylko i głównie na wydawaniu cotygodniowych nowych malowań do statków to po co się męczyć z grą ...
[Obrazek: ICnDx3E.png]
Odpowiedz
Nasze husarskie boty to Husarze - bardziej pomocni niż jakieś skrypty. Ja myślę, że ta sytuacja pokazuje, że manipulowanie BGS/PP moze być bardziej popularny i stosowany na porządku dziennym.
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Nie zrozumiałem żeby się do tego przyznali, ale drama jest mocna w tym wątku.
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
Dlatego przestałem go czytać Biggrin

Wiem z dobrego źródła, że EGP faktycznie używali botów. Na szczęście było to już po tym, jak prowadziliśmy wspólne działania Tongue
--

Odpowiedz
Ale czy to znaczy, że powersa dostali dzięki botom? Bo z tego, co pamiętam, to oni i chyba Niemcy mocno cisnęli, odstawili nas na parę długości.
Odpowiedz
(30.07.2019, 17:15 UTC)Pajk napisał(a): Ale czy to znaczy, że powersa dostali dzięki botom? Bo z tego, co pamiętam, to oni i chyba Niemcy mocno cisnęli, odstawili nas na parę długości.

Nie wiem. Wtedy chyba jeszcze boty nie były tak rozwinięte jak teraz :/

Oni mieli moc przerobową. Przy ich ilości ludzi TWH jest malutkie Wink
--

Odpowiedz