Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
09.03.2019, 12:38 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.03.2019, 12:41 UTC przez Yata_PL.)
(09.03.2019, 11:34 UTC)Marv88 napisał(a): Zastanawiam się nad wymianą swojego sprzętu ale nie do końca się na tym znam. Już od dłuższego czasu przeglądam wątki z tym związane i próbuje zrozumieć co tam jest napisane chociaż średnio mi to wychodzi. Bazując na mojej dość nikłe znajomości tematu znalazłem takie cóś:
https://allegro.pl/oferta/gamer-gt2-i5-8...7560456561
Prosiłbym o opinię na temat powyższego, czy wogole będzie to hadziać?
Dodam tylko że cena sprzętu osiąga mój maksymalny budżet.
Jesli nie masz wiedzy i smykałki skladacza to rzeczywiscie ten gotowiec wyglada ok, szkoda tylko ze pokazuja na fotkach chlodzenie wodne co ma przyciagnac kupca ale w specyfikacji juz tego nie ma.
chłyt...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 137
Liczba wątków: 1
Reputacja:
18
Platforma:
CMDR: MARV88

Akurat wygląd nie ma dla mnie większego znaczenia, dziękuję za opinię.
Liczba postów: 96
Liczba wątków: 1
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: KejuH
Marv88 Ja bym mial polecac to polecilbym robić takie zakupy z stron jak x-com czy tez morele Bo tutaj nie wiadomo jaka plyta głowna sie tam znajduje ani tez zasilacz (np.czy niejestc z czarnej listy zasilaczy) To jedyne zastrzeżenie jakie bym miał do tej oferty
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(09.03.2019, 12:47 UTC)Marv88 napisał(a): Akurat wygląd nie ma dla mnie większego znaczenia, dziękuję za opinię.
chlodzenie wodne to nie wyglad...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 9
Reputacja:
59
Platforma:
CMDR: Ulpian
Poziom trudności wymiany zasilacza jest mniej więcej podobny do testów, które robią małpy i dzieci - włóż kwadrat w kwadrat i kółko w kółko. Jeżeli zatem potrafisz przykręcać śrubki, to masz wystarczające kwalifikacje.