Jak dla mnie to był najlepszy stream ever jak do tej pory. Słuchać Rossa było czystą przyjemnością, pasja i zajawka tematem aż wylewały się z ekranu. Opowiadać o tworzeniu 1 efektu dźwiękowego przez ponad godzinę i z takim entuzjazmem potrafi tylko maniak
No i naprawdę dobrze jest wiedzieć, ile pracy FDEV wkłada w design efektów dźwiękowych. Coś pięknego!
A wczoraj sobie akurat jak z Yarlamem rozmawiałem to stwierdziłem że chciałbym poznać gościa odpowiedzialnego za tworzenie dźwięków bo musi być ciekawym człowiekiem a tu proszę jaka niespodzianka
@Seba312 - obejrzyj, myślę że Cię zainteresuje.
...
Oglądałem, a jakże . Z tym, że ja nie używam Reapera, tylko FL studio i w moich wypocinach jest znacznie mniej layeringu a więcej zabawy z LFO. BTW, faktycznie gość się wczuł i tłumaczył jak kumplowi przy browarze, a Ed siedział, jak na tureckim kazaniu i robił mądrą minę
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem. A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
@Seba312 - obejrzyj, myślę że Cię zainteresuje.
...
Oglądałem, a jakże . Z tym, że ja nie używam Reapera, tylko FL studio i w moich wypocinach jest znacznie mniej layeringu a więcej zabawy z LFO. BTW, faktycznie gość się wczuł i tłumaczył jak kumplowi przy browarze, a Ed siedział, jak na tureckim kazaniu i robił mądrą minę
Haha! E no, Ed akurat jest muzykiem, więc myślę że tą pierwszą część zrozumiał