Drakkainen oddawaj buławę
Smile 
@Pitulek, @Drakkainen, @Ryczypior - 1 wieczór - 200 milionów do przodu. Dzięki za wspólne latanie, Panowie Smile

Dzisiaj "pykło" - wracam do gry. 

P.S. Żartowałem z tą buławą, jeszcze nie czas. Ale nie przyzwyczajaj się Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ja również dziękuję, ale condą nie nauczę się chyba latać... muszę sprawdzić cuttera, bo belugą lata mi się świetnie, a conda... jbc chętnie oddam Drakowi jego bułę vicehetmana, jeśli Ty odzyskasz swą buławę Smile
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
Hm... a co będzie jak @Drakkainen nie będzie chciał oddać buławy?

Odpowiedz
(03.08.2018, 00:43 UTC)ryczypior napisał(a): Ja również dziękuję, ale condą nie nauczę się chyba latać... muszę sprawdzić cuttera, bo belugą lata mi się świetnie, a conda... jbc chętnie oddam Drakowi jego bułę vicehetmana, jeśli Ty odzyskasz swą buławę Smile

Jęśli w Anakondzie drzaźni CIę dryft, to w Cutterze przyszykuj się na to samo, tylko znacznie bardziej odczuwalne, zwłaszcza w kierunku góra-dół. Generalnie,  przy dokowaniu po wyściu z SC najlepiej w ogóle nie boostować.
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
(03.08.2018, 04:52 UTC)Kriztozz napisał(a): Hm... a co będzie jak @Drakkainen nie będzie chciał oddać buławy?

Konfederacja  Biggrin
Odpowiedz
(03.08.2018, 04:52 UTC)Kriztozz napisał(a): Hm... a co będzie jak @Drakkainen nie będzie chciał oddać buławy?

W buławie jest ukryta niespodzianka, którą w każdej chwili mogę aktywować. Stimpack ze zmutowanym DNA owcy Tumira.

Nie chcesz wiedzieć, co się stanie po zmieszaniu z ludzkim DNA. 

Chyba że Drakk jest np. Thargoidem i dobrze się maskuje. Wtedy Braben jeden wie, co powstanie... Surprised
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
OWCOŁAK !!

[Obrazek: 9a1bc9127822bc1651503cd43d196741.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: wampa2.jpg]
bardziej bym na coś takiego stawiał, ewentualnie to Biggrin 
[Obrazek: g-7.jpg]
[Obrazek: 36566.png]
Odpowiedz
Dzięki za wspólne latanie w doborowym towarzystwie.

Sugerowałbym żeby Hetmanus Emeritus po odzyskaniu buławy dobrze ją prześwietlił pod kątem ukrytych niespodzianek...
Odpowiedz
Panowie, ja Was proszę, jesteśmy ludźmi cywilizowanymi, mamy na takie sytuacje jak śmierć Hetmana czy spór o władzę przygotowane procedury.

W wypadku walki o władzę na ubitej (przez kadetów oczywiście) ziemi pastwiska owiec ustawiany jest stół, dwa kufle i beczka Świńskiego Ryja. Na sygnał pretendenci zaczynają chlać na umór, kto pierwszy odpadnie, zwymiotuje, straci przytomność, podda się czy umrze, przegrywa.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości