![]() |
|
Drakkainen oddawaj buławę - Wersja do druku +- The Winged Hussars - Forum (https://forum.thewingedhussars.com) +-- Dział: Strefa Publiczna (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Bar "11 parseków" (https://forum.thewingedhussars.com/forumdisplay.php?fid=90) +--- Wątek: Drakkainen oddawaj buławę (/showthread.php?tid=4593) |
Drakkainen oddawaj buławę - Mathias Shallowgrave - 03.08.2018 @Pitulek, @Drakkainen, @Ryczypior - 1 wieczór - 200 milionów do przodu. Dzięki za wspólne latanie, Panowie ![]() Dzisiaj "pykło" - wracam do gry. P.S. Żartowałem z tą buławą, jeszcze nie czas. Ale nie przyzwyczajaj się
RE: Drakkainen oddawaj buławę - ryczypior - 03.08.2018 Ja również dziękuję, ale condą nie nauczę się chyba latać... muszę sprawdzić cuttera, bo belugą lata mi się świetnie, a conda... jbc chętnie oddam Drakowi jego bułę vicehetmana, jeśli Ty odzyskasz swą buławę
RE: Drakkainen oddawaj buławę - Kriztozz - 03.08.2018 Hm... a co będzie jak @Drakkainen nie będzie chciał oddać buławy? RE: Drakkainen oddawaj buławę - SEBA312 - 03.08.2018 (03.08.2018, 00:43 UTC)ryczypior napisał(a): Ja również dziękuję, ale condą nie nauczę się chyba latać... muszę sprawdzić cuttera, bo belugą lata mi się świetnie, a conda... jbc chętnie oddam Drakowi jego bułę vicehetmana, jeśli Ty odzyskasz swą buławę Jęśli w Anakondzie drzaźni CIę dryft, to w Cutterze przyszykuj się na to samo, tylko znacznie bardziej odczuwalne, zwłaszcza w kierunku góra-dół. Generalnie, przy dokowaniu po wyściu z SC najlepiej w ogóle nie boostować. RE: Drakkainen oddawaj buławę - Yautja - 03.08.2018 (03.08.2018, 04:52 UTC)Kriztozz napisał(a): Hm... a co będzie jak @Drakkainen nie będzie chciał oddać buławy? Konfederacja
RE: Drakkainen oddawaj buławę - Mathias Shallowgrave - 03.08.2018 (03.08.2018, 04:52 UTC)Kriztozz napisał(a): Hm... a co będzie jak @Drakkainen nie będzie chciał oddać buławy? W buławie jest ukryta niespodzianka, którą w każdej chwili mogę aktywować. Stimpack ze zmutowanym DNA owcy Tumira. Nie chcesz wiedzieć, co się stanie po zmieszaniu z ludzkim DNA. Chyba że Drakk jest np. Thargoidem i dobrze się maskuje. Wtedy Braben jeden wie, co powstanie...
RE: Drakkainen oddawaj buławę - Yautja - 03.08.2018 OWCOŁAK !!
RE: Drakkainen oddawaj buławę - zigusek - 03.08.2018 ![]() bardziej bym na coś takiego stawiał, ewentualnie to
RE: Drakkainen oddawaj buławę - Pitulek - 03.08.2018 Dzięki za wspólne latanie w doborowym towarzystwie. Sugerowałbym żeby Hetmanus Emeritus po odzyskaniu buławy dobrze ją prześwietlił pod kątem ukrytych niespodzianek... RE: Drakkainen oddawaj buławę - Fenyl de Lechia - 03.08.2018 Panowie, ja Was proszę, jesteśmy ludźmi cywilizowanymi, mamy na takie sytuacje jak śmierć Hetmana czy spór o władzę przygotowane procedury. W wypadku walki o władzę na ubitej (przez kadetów oczywiście) ziemi pastwiska owiec ustawiany jest stół, dwa kufle i beczka Świńskiego Ryja. Na sygnał pretendenci zaczynają chlać na umór, kto pierwszy odpadnie, zwymiotuje, straci przytomność, podda się czy umrze, przegrywa. |