Tajemnica Formidine Rift
Ja mam zamiar wybrać się dzisiaj, tzn. zacząć podróż Smile

Też nie wiem czy Anką, czy Aspem... Chyba polecę Aspem.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Lecę Kondą - coby i myśliwiec się zmieścił i wieżyczki - będziemy relacjonować via holome. Smile
Odpowiedz
Przypominam tylko, że 29-go jest Zabawa, więc trzeba wrócić, są po drodze bazy asteroidów w Heart and Soul, więc stamtąd niby można wziąć express do domu w razie czego Smile
Odpowiedz
Ale że o co chodzi? Co ma megaship do obcych?
Odpowiedz
(18.04.2017, 13:31 UTC)Calvarian napisał(a): Ale że o co chodzi? Co ma megaship do obcych?

Nie mam pojęcia, Formidine nigdy nie było jakoś specjalnie związane z obcymi, poza tajemniczymi przypadkami znikania kilku osób, ale to mogła być wina nieświeżej fasolki po bretońsku serwowanej w statkowych kantynach.

W każdym razie poczytam sobie na miejscu, nie oglądam żadnych spoilerów na razie Smile
Odpowiedz
Po drodze można zalecieć do HEART SECTOR IR-V B2-O
Stacja w pierścieniu, bez outfitu i stoczni, reszta jest.
Ruch: 19 statków, w tym jeden Cutter(to chyba Milek Biggrin  )
Odpowiedz
Takie tam, na Zurarze Biggrin
[Obrazek: eZNXFS1.png]
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Gratki Smile
Ciekaw jestem ile zainkasujemy po powrocie. Teraz jak za dziewiczy terraformowalny high metal się dostaje pół miliona prawie to wypłaty powinny być pokaźne, ja tam latam i skanuje po drodze oglądając sznureczek pielgrzymów Smile

[Obrazek: DnK6aCw.png]
Odpowiedz
Wczoraj lecąc do HRki do bazy w Sektorze Serca, tylko pingując systemy ADSem zgarnąłem coś między 3 a 4 mln Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(19.04.2017, 13:01 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Wczoraj lecąc do HRki do bazy w Sektorze Serca, tylko pingując systemy ADSem zgarnąłem coś między 3 a 4 mln Smile

Tyle to ja mam z jednego systemu wczorajszego, oczywiście jak dolecę. I to nie był specjalnie dobry system.

EDDiscovery teraz pokazuje jaka jest wypłata za zeskanowany obiekt, bardzo motywujące Smile
Odpowiedz