Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Soren Shan-Maar
A ja bardzo miło bym zagrał w "Eye of the Beholder" grałem na starej Amidze mojego ojca oraz w "UFO: Enemy Unknown" nie żaden Prequel, sequel, threequel, midquel, spin-off lecz odświeżoną i poprawioną klasyczną gierkę.
Przypomnieliście mi o wielu grach których od czasu dyskietek 3.5 nie widziałem i od pierwszego mojego napędu CD xD kiedy żonglowałem 6 płytami by zainstalować Baldura a instrukcje były jak książki Tolkiena.
Liczba postów: 127
Liczba wątków: 3
Reputacja:
21
Platforma:
CMDR: trebor76
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Miałem napisać o Dune ale kolega mnie ubiegł,więc Moonstone: A Hard Days Knight świetny RPG i multiplayer w jednym
Liczba postów: 763
Liczba wątków: 8
Reputacja:
29
Platforma:
CMDR: Pienias
RSI Handle: Pienias
.png)
.png)
.png)
.png)
Ja bym sobie pograł w Reunion. Lata temu, na Amidze u kuzyna, w to graliśmy ale była jakaś skopana wersja i nie dało się skończyć. Ilekroć znalazlłem jakąś wersję na dosboxa to też wywala. A tak fanie się zapowiadała.
Liczba postów: 2,622
Liczba wątków: 28
Reputacja:
186
Platforma:
CMDR: MAGNUM354
.png)
.png)
.png)
Chyba do tej pory w żadnym symulatorze nie widziałem takiego zarządzania podległymi jednostkami jak w Gunship 2000 - swoja drogą na A 1200 była wersja z dużo lepsza grafiką niz na zwykłą Amigę np. 500
Liczba postów: 293
Liczba wątków: 4
Reputacja:
28
Platforma:
CMDR: Galactic Trader
30.12.2017, 20:34 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.12.2017, 20:34 UTC przez Galactic Trader.)
Nie zdążyłem wszystkiego przeczytać , więc w razie czego przepraszam za spam.
SKYRIM UHD + VR na PC !!!!
Już grałem dużo, szkoda że remaster na PC jest taki se, teraz zastanawiam się czy nie zagrać znów na NS , zakup PS4 z VR dla tej gry nie wchodzi w grę bo grafa słaba, ale fakt , że jest SKYRIM VR napawa mnie optymizmem iż będzie może na PC.
Liczba postów: 2,183
Liczba wątków: 59
Reputacja:
212
Platforma:
CMDR: DYoda
30.12.2017, 20:51 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.12.2017, 07:26 UTC przez DYoda.)
Reunion jest na company, ale to chyba nie do końca legalne źródło. I nie wiem czy nie ma tego błędu o którym piszesz.
A co do Gunshipa to jako ogromny maniak tej gry w czasach amigowania dementuje informację że wersja na A1200 miała lepsza grafikę. Jedyna inna wersja gry była na cd32 a różniła się Intrem i muzyką.
Chyba że mnie coś ominęło.