1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
<tajemnice> już rozgryźli bo ktos rozgrzebał pliki i są nazwy, tylko teraz je trzeba znaleźć Smile

MC fajne, wczoraj znalazłem bajeczne gejzery w the Veil Nebula i zaprosiłem Goliata, żeby sobie pooglądał, zawsze miło że jest możliwość, teraz sie waham czy zapuszczać/golić brodę, bo żadna z tego co mają Holo-Me nie jest dokładnie taka jak moja, więc jest zagwozdka Smile

PS - jak masz gracza w statku to nie można nawet wystawić SRV, szkoda, ale może dołożą kiedyś.
Odpowiedz
(12.04.2017, 04:38 UTC)Baton napisał(a): (...)teraz sie waham czy zapuszczać/golić brodę, bo żadna z tego co mają Holo-Me nie jest dokładnie taka jak moja, więc jest zagwozdka Smile

A ja widziałem - spośród 50 domyślnych - 2 albo 3 avatary, które od razu skojarzyły mi się z Tobą Smile Wystarczy trochę podrasować Wink
Odpowiedz
(12.04.2017, 05:02 UTC)Quarion napisał(a):
(12.04.2017, 04:38 UTC)Baton napisał(a): (...)teraz sie waham czy zapuszczać/golić brodę, bo żadna z tego co mają Holo-Me nie jest dokładnie taka jak moja, więc jest zagwozdka Smile

A ja widziałem - spośród 50 domyślnych - 2 albo 3 avatary, które od razu skojarzyły mi się z Tobą Smile Wystarczy trochę podrasować Wink

Wal które, wczoraj przesunąłem ze 20 i mi się znudziło, rozważałem kiedys zapłacenie komuś żeby mi zrobił mojego avatara bo ja nie mam smykałki do tego, próbowałem w beta i mi słabo szło, poprzestawałem na zrobieniu sobie mniej więcej złamanego nosa :Smile  Jest tu jakiś artysta co chce ze 2 miliony w painicie??????
Odpowiedz
(12.04.2017, 05:15 UTC)Baton napisał(a):
(12.04.2017, 05:02 UTC)Quarion napisał(a): A ja widziałem - spośród 50 domyślnych - 2 albo 3 avatary, które od razu skojarzyły mi się z Tobą Smile Wystarczy trochę podrasować Wink

Wal które, wczoraj przesunąłem ze 20 i mi się znudziło, rozważałem kiedys zapłacenie komuś żeby mi zrobił mojego avatara bo ja nie mam smykałki do tego, próbowałem w beta i mi słabo szło, poprzestawałem na zrobieniu sobie mniej więcej złamanego nosa :Smile  Jest tu jakiś artysta co chce ze 2 miliony w painicie??????

Wyedytuj ten post zanim Wołodyjowski Ci się na ochotnika zgłosi... Smile

--------------

@DYoda - Ci to fajno wyszło!
Odpowiedz
(12.04.2017, 05:17 UTC)Robinus napisał(a): Wyedytuj ten post zanim Wołodyjowski Ci się na ochotnika zgłosi... Smile
--------------
@DYoda - Ci to fajno wyszło!

LOL - za dwa miliony to se sam kupię szminkę i jakiś tusz do rzęs Smile)  Co do Dyody rispec.....  TY DYODA!!!!!! nie wisisz mi jakichś przysług???? Smile
Odpowiedz
(11.04.2017, 22:29 UTC)DYoda napisał(a): Mam swojego klona Biggrin[Obrazek: SPzFTFJ.jpg?1]

To trzeba byc odpowiedniej urody by sie udalo Smile
[Obrazek: ksMw3tO.png]
Odpowiedz
(12.04.2017, 04:38 UTC)Baton napisał(a): <tajemnice> już rozgryźli bo ktos rozgrzebał pliki i są nazwy, tylko teraz je trzeba znaleźć Smile

teraz sie waham czy zapuszczać/golić brodę, bo żadna z tego co mają Holo-Me nie jest dokładnie taka jak moja, więc jest zagwozdka Smile

czasem slysze ze wlasciciel podobny do psa , ale to o czym piszesz to juz powazne zboczenie Biggrin
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(12.04.2017, 05:15 UTC)Baton napisał(a):
(12.04.2017, 05:02 UTC)Quarion napisał(a): A ja widziałem - spośród 50 domyślnych - 2 albo 3 avatary, które od razu skojarzyły mi się z Tobą Smile Wystarczy trochę podrasować Wink

Wrócę do domu to przejrzę listę i podam Ci numery Wink
Odpowiedz
(11.04.2017, 22:29 UTC)DYoda napisał(a): Mam swojego klona Biggrin[Obrazek: SPzFTFJ.jpg?1]

Perfekt Smile
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
@Baton coś tam ci wiszę za ostatnie 2 tygodnie, ale pokusa zrobienia z Ciebie Brada Pitta była by chyba zbyt wielka Biggrin
Odpowiedz