HIP 19026 baza obcych(spojlery)
ktos w VR zwiedzal juz to cos? jak wygladaja FPSy bo slyszalem, ze spadki niezle w srodku byly, ktos moze relacje zdac?

Dzieki
Odpowiedz
(28.06.2017, 07:57 UTC)Haueck napisał(a):
(28.06.2017, 07:38 UTC)K42X napisał(a): ... pchanie do nieznanego urządzenia nieznanych, obcych przedmiotów. Czy takie zabawy kiedykolwiek skończyły się dobrze?

Od zarania dziejów rozwój naszego gatunku polega właśnie na eksperymentach i empirycznym poznawaniu świata Smile

Jak będzie brzmiało ostatnie zdanie ludzkości? Jeden naukowiec powie do drugiego: a może spróbowalibysmy to zrobić inaczej... Biggrin

Chciałem wczoraj polecieć do bazy z tym czymś na środku, zdobyłem UA, ale nie mogłem zdobyć UP - latałem 40 minut dookoła planety i nie pojawił mi się ani jeden SS Sad ktoś ma jedną na zbyciu?
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(28.06.2017, 07:57 UTC)Haueck napisał(a):
(28.06.2017, 07:38 UTC)K42X napisał(a): ... pchanie do nieznanego urządzenia nieznanych, obcych przedmiotów. Czy takie zabawy kiedykolwiek skończyły się dobrze?

Od zarania dziejów rozwój naszego gatunku polega właśnie na eksperymentach i empirycznym poznawaniu świata Smile

Eksperymenty jak najbardziej, jestem fanem, sam jestem z bardzo ciekawską osobą. Ale w takich sytuacjach, gdzie mamy do czynienia z technologią aktywnej, obcej, wrogiej (3125-3200 pamiętamy) i prawdopodobnie wkurzonej (mycoid anyone?) rasy ostrożność moim zdaniem byłaby wskazana. Jeśli to co Thargoidzi teraz robią to wywiad, wojna będzie, pytanie tylko w jak bardzo aresywnej formie. A my im właśnie grzebiemy w posterunkach.

@Haueck na forum FF i Reddicie sporo osób narzeka na brak UP, możliwe, że to jakiś bug albo [konspira]thargoidzi zabierają swoje zabawki![/konspira].
Kaz
Odpowiedz
nie wiem, czy ktos z Was widzial ta relacje https://www.youtube.com/watch?v=2PP5M2mcoco
Odpowiedz
(28.06.2017, 09:21 UTC)Pueblo napisał(a): nie wiem, czy ktos z Was widzial ta relacje https://www.youtube.com/watch?v=2PP5M2mcoco

no to jak sie wylęgną to mamy PROBLEM tysiące małych thargoidow
Odpowiedz
Nie wydaje mi się, żeby Thargoidzi ryzykowali umieszczanie wylęgarni w takich miejscach, zwłaszcza, że wystarczy wjechać na te jaja łazikiem przez przypadek żeby pękły. Może to raczej hodowla dronów, które naprawią i uruchomią te wraki?

Btw - wraki - w opisie UL mamy sformułowanie "Large Wreckage Site", co faktycznie może sugerować, że są to wraki okrętów.
Kaz
Odpowiedz
(28.06.2017, 10:01 UTC)K42X napisał(a): Nie wydaje mi się, żeby Thargoidzi ryzykowali umieszczanie wylęgarni w takich miejscach, zwłaszcza, że wystarczy wjechać na te jaja łazikiem przez przypadek żeby pękły. Może to raczej hodowla dronów, które naprawią i uruchomią te wraki?

Btw - wraki - w opisie UL mamy sformułowanie "Large Wreckage Site", co faktycznie może sugerować, że są to wraki okrętów.

Skoro to wraki to nie widzę problemu żeby były też wylęgarniami - może starali się uratować część populacji czy coś, tyle że te statki się rozwaliły a drony dalej robią swoje wg programu Smile
Odpowiedz
Hmm, może być i tak, albo okrety musiały lądować awaryjnie po ataku Mycoidem. Ah teorie, teorie, teorie Wink Z jednej strony nie mogę się doczekać rozwiązania tych wszystkich zagadek, z drugiej mega to działą na wyobraźnie, można mocno popłynąć na takich spekulacjach.

Ciekawostka - Unknown Link mozna sprzedawać na czarnym rynku w niektórych systemach za ponad 600k.

[edit] typo
Kaz
Odpowiedz
Ktoś mi może powiedzieć w skrócie w które miejsce najlepiej lecieć i co trzeba mieć, żeby otworzyć bazę? UA i UP?
Może ktoś się wieczorem wybiera i potrzebuje towarzystwa? Smile
Odpowiedz
(28.06.2017, 11:55 UTC)Baton napisał(a): Ktoś mi może powiedzieć w skrócie w które miejsce najlepiej lecieć i co trzeba mieć, żeby otworzyć bazę? UA i UP?
Może ktoś się wieczorem wybiera i potrzebuje towarzystwa? Smile

HIP 14909 2 A jest najfajniejsze, chyba UA do otwarcia wrót i ja chyba będę jeżeli się wyrobie, z robieniem na profesorka, muszę mieć te nie korodujące cargo Smile

Edit: weź to i to bo obydwa są potrzebne do uruchomienia bazy
Odpowiedz