Pierwszy kontakt z Obcymi!!!
Wygląda, że jest to całkowicie losowe wydarzenie bo nie mając artefaktu w ładowni też mnie złapał. Smile [Obrazek: HGPQRJt.png] 
BTW niech ktoś napisze na forum frontiera, że posiadanie artefaktu nie jest konieczne.
Odpowiedz
A tu screen z nawigacji gdzie wyskoczył mi ten kwiatuszek - jeśli ktoś chce go szukać... polecam Biggrin

Ps. Ja też nie miałem artefaktu , 5 min wcześniej wyrzuciłem go koledze CMDR MATIIXPL, który go rozpirzył niezwłocznie na nieznane fragmenty Tongue  

[Obrazek: pIst5sQ.jpg]
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz
(06.01.2017, 01:05 UTC)Franz Lionport napisał(a): A tu screen z nawigacji gdzie wyskoczył mi ten kwiatuszek - jeśli ktoś chce go szukać... polecam Biggrin

Ps. Ja też nie miałem artefaktu , 5 min wcześniej wyrzuciłem go koledze CMDR MATIIXPL, który go rozpirzył niezwłocznie na nieznane fragmenty Tongue  

[Obrazek: pIst5sQ.jpg]

Ciiiii, to się nie wydarzyło Wink
Odpowiedz
Gratki panowie Smile Teraz się trzeba zastanowić jaki statek najlepszy do polowani...  badań nad Obcymi Smile
Odpowiedz
no ja mam niespodziankę dla obcych w postaci instytutu badawczego na pokładzie anakondy
Odpowiedz
(06.01.2017, 01:01 UTC)kasad napisał(a): Wygląda, że jest to całkowicie losowe wydarzenie bo nie mając artefaktu w ładowni też mnie złapał. Smile [Obrazek: HGPQRJt.png] 
BTW niech ktoś napisze na forum frontiera, że posiadanie artefaktu nie jest konieczne.

Dzięki za potwierdzenie - dałem znać na FF w wątku grupy Canonn.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Jakby można było to bym poprosił wzorem Franza o podawanie lokacji, chciałbym wieczorem się wybrać, dzięki Smile
Odpowiedz
(06.01.2017, 01:01 UTC)kasad napisał(a): Wygląda, że jest to całkowicie losowe wydarzenie bo nie mając artefaktu w ładowni też mnie złapał. Smile [Obrazek: HGPQRJt.png] 

Kasad, dwa pytanka od Canonn:

1) Czy w momencie spotkania byłeś w wingu z kimś, kto ma UA na pokładzie?
2) Czy kiedykolwiek wcześniej miałeś UA na pokładzie?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Wreszcie Targoidzi  whatever... znaleźli instancję Biggrin
Tu można zobaczyć lokację, też lecę wieczorem więc można by się zorganizować i polecieć większą grupą.

Odpowiedz
ja mam takie pytanie:

Skad wiemy, ze to rasa Thargoid?

Przeciez nie zostalo to potwierdzone, narazie to jakas obca rasa....
Odpowiedz