Zapraszamy do odwiedzin husarskich systemów!
(30.01.2018, 13:12 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Dodam jeszcze, że jeśli potrzebujesz eskorty, aby do nas dolecieć, to wpadnij na Discorda do Baru - na pewno znajdzie się ktoś chętny Smile

Thx, mysle ze sprobuje na wlasna reke na początek, ciekawe ile mam jumps Smile Musze jakas trase sobie opracowac bo juz raz skonczylem na oparach i sie zastanawialem co dalej jak mi calkiem braknie paliwa. Najwyzej jak wpadne w jakies wielkie klopoty to sie odezwe na discord Smile Ale mysle ze sobie jakos poradze Smile
Odpowiedz
A to kolega lata bez fuel scoopa?
Odpowiedz
(30.01.2018, 13:56 UTC)DYoda napisał(a): A to kolega lata bez fuel scoopa?

Nie wiem co to jest wiec tak Smile Ale w takim razie dzis poszukam i zamontuje jesli to jakis modul...
Odpowiedz
(30.01.2018, 14:10 UTC)cyberain napisał(a):

Nie wiem co to jest wiec tak Smile Ale w takim razie dzis poszukam i zamontuje jesli to jakis modul...

To moduł, który pozwala na tankowanie paliwa z koron gwiazd klasy O, B, A, F, G, K i M.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(30.01.2018, 14:10 UTC)cyberain napisał(a):

Fuel scoop jest to moduł pozwalający tankować paliwo z gwiazd. Tankować można z gwiazd tylko odpowiedniego typu. Typy te łatwo można  zapamiętać przy pomocy skrótowca KGB FOAM - na mapie galaktyki można zaznaczyć tylko te typy gwiazd i wtedy trasa automatycznie zostanie wyznaczona po takich właśnie gwiazdach.

http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Fuel_Scoop
[Obrazek: 93322.png]
Odpowiedz
Thumbs Up 
Dzieki Panowie, bede spokojniejszy teraz Thumbs_up

Update:
Fuel scoop jest mega, ale kilka razy mnie solidnie przypieklo :Smile Musialem zmodyfikowac zasilanie i naped aby wyznaczylo mi trase do HR 8444... Jeszcze 30j.
Odpowiedz
Dolecialem, dzieki jeszcze raz za fuel scoop - bez tego to bym nie dolecial napewno Smile
Przez weekend sie wiecej rozejrze po okolicy i postaram sie zawidac na discord.
Odpowiedz
Dzisiaj rozpoczynam moją pielgrzymkę do systemu Kopernika. Życzcie mi pomyślnych wiatrów słonecznych...
Droga będzie długa. Obym doleciał.
Odpowiedz
Powodzenia i wytrwałości Smile
Odpowiedz
Powodzenia! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz