1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Raczej duuuuużżżoo dalej
C.O-O. siwuch
Odpowiedz
(16.02.2017, 14:09 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Przy 2600m od statku zaczął się dystans świecić na pomarańczowo Biggrin czyli może być dalej niż 1km, obstawiałbym, że gdzieś do 3km Smile

Dzięki Smile

( 3 km to spoko, można się będzie przestać golić i myć włosy bo i tak nie będzie nic widać :Smile

TTSS - 2hr's Smile
Odpowiedz
(16.02.2017, 13:44 UTC)Yata_PL napisał(a): Dla mnie jak narazie spoglądając na zapowiedzi nieuzborojnym okiem patch 2.3 jest na remis 2:2 Smile
+ porządna kamera
+ holo avatary na bogato
- przenosiny aka telepreznacja
- kulawa ekonomia voucherów i kar

po dzisiejszym dniu liczę na poprawę wyniku , a jak zrobia jakies udogodnienia dla VR-ców to policzę im to za 2 pkty Biggrin

tyle że dwa pierwsze w zasadzie nic nie zmieniają jeżeli chodzi o gameplay.
No nic, zobaczymy co pokażą dzisiaj.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
Czytam, czytam i opierając się na wiekszosci waszych wypowiedzi, wychodzi na to, że fdevi bezczelnie drenują moja kieszeń, wciskając jakiś chłam. Litosci...
Jako że nie mam możliwości oglądać streamów (delegacja na zadupiu), spodziewałem się w tym temacie jakiegoś podsumowania-streszczenia, o które serdecznie proszę.
Odpowiedz
Vean, streszczenie jest w tym wątku Biggrin pokazali dwie rzeczy: dobrze wyglądający kreator postaci (nazwany holo-me, co wywołało niczym nie poparte i nie do końca potrzebne dywagacje na tematy egzystencji i fizyczności naszego pilota) i kamerę zewnętrzną z opcjami, które przyprawiły kręcących filmy i robiących zdjęcia o pokaźny wzwód Biggrin gdzieś w rogu pojawiło się "ship name placeholder" co może oznaczać, że doczekamy się możliwości nazywania własnych statków.

Multicrew i inne ewentualne nowości mają pokazać dzisiaj Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Multi-crew... Wow! Po prostu wow! Biggrin Potencjał tego jest ogromny, już się nie mogę doczekać.
Data Link Scanner (chyba jakoś tak się nazywał) na statku, czyżby misje szpiegowskie i wykradanie danych?
Co do tej największej niespodzianki - stawiam, że chodzi o możliwość zakładania korporacji/gildii. Coś mi się też wydaje, że o ile nie będziemy mogli pilotować mega-statków, to będziemy mogli jakoś kontrolować, dokąd mają lecieć. Zostało powiedziane, że każdy z nich ma jakiś cel, między innymi budowanie nowych baz/struktur. To może od razu wyślijmy takiego, by wybudował nam husarską bazę w asteroidzie ^^

Jak łatwo można zauważyć, wsiadłem już do hype train. A miałem tego nie robić...
Odpowiedz
[Obrazek: 4349687585_244a15c8a8.jpg]

Multicrew blokuje wingi? Dla balansu...
Ze niby to ma być dodatek a nie gamechanger?
Nie mam obiekcji co do kamery TPP ale to wyglądało jak dodatek dla casuali aby sobie piu piu zrobić...
Zwracam honor Kyoku i Xeonary, FD wszystko spierniczy...
Odpowiedz
Dla mnie na razie to co zmieni moją grę na zawsze to kamera, z multicrew to zobaczymy, wygląda ciekawie, ale może nie przetrwać - już widzę, że będę musiał mieć po dwa statki tego samego typu bo buildy do latania solo się nie nadadzą Smile
Odpowiedz
troche mi rurka opadła że nie będzie można jeździć łazikami
Odpowiedz
Uczciwie ostrzegam, że zgodnie z ostatnimi zmianami na forum będę bezlitośnie egzekwował regulamin, jeśli chodzi o głupi spam i narzekanie niepoparte konstruktywnymi argumentami. 

Jak ktoś sobie chce ponarzekać dla samego narzekania, to nie na moim forum. 
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz