Cyberpunk 2077
Też w DeusEx robiłem postać głównie hakerską, z nasciskiem by nikogo nie zabijać... przy pierwszym 'bosie'  (słyszałem juz opinie, że trzeba go załatwic siłowo) przygotowałem po prostu Tajfuna i 4 razy użyłem raz po razie - gości ładnie padł Tongue
[Obrazek: yQ3vdLa.png]
Odpowiedz
Czekając na CP 2077 Wink

Odpowiedz
Zostawiam tylko ten link bo brak mi słów.

Gender w Cyberpunk 2077? Okazuje się, że projektanci gry z polskiego studia CD Projekt Red są krytykowani za to, że gracze mogą wybrać jedną z dwóch postaci: kobietę lub mężczyznę.
[Obrazek: 84385.jpg?1742401934]
Odpowiedz
(02.07.2018, 21:11 UTC)Scarlet Yuri napisał(a): Zostawiam tylko ten link bo brak mi słów.

Gender w Cyberpunk 2077? Okazuje się, że projektanci gry z polskiego studia CD Projekt Red są krytykowani za to, że gracze mogą wybrać jedną z dwóch postaci: kobietę lub mężczyznę.

"Brak jednoznacznej deklaracji w tej kwestii zasmucił niektórych fanów,"  - cały ten artykuł opiera się na tym właśnie a więc sezon ogórkowy w pełni. Nie czytaj brukowców, będziesz szczęśliwszy Wink
Odpowiedz
Clickbait perfekcyjny - prawaki pójdą krzyczeć "chłopak dziewczyna, normalna rodzina", lewaki dowodzić jak to są uciskani i że już w średniowieczu istniało LGBT, a w Wiedźminie powinni być czarni, a wyjebaki odpalą popcorn i pójdą czytać komentarze Biggrin a kliknięcia i wyświetlenia reklam się zgadzają Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Stworzy się moda, gdzie kobieta będzie gadała głosem faceta, a facet głosem kobiety wraz z liniami dialogowymi i będzie to popularne Zhe Tongue
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz

--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Wygląda spoko, ale raczej nie zagram. Mocne 2/10. Biggrin
[Obrazek: 96326.png?1548872402][Obrazek: YyLyS84.png]
Odpowiedz
(27.08.2018, 18:55 UTC)Muzzyx napisał(a): Wygląda spoko, ale raczej nie zagram. Mocne 2/10. Biggrin

Chyba materiału nie oglądałeś. Proszę Cię, my tu lubimy gry tego typu. To, że akurat nie pasuje Ci formuła? FPP albo RPG nie lubisz? Na Faceboku pewnie marchewki sadzisz!

Wink

Przepraszam, faktycznie może wypowiedziałem się zbyt ogólnie i nie wszyscy to lubią. Ale ja lubię. Sad
Odpowiedz
(27.08.2018, 19:04 UTC)Reinrk van Dall napisał(a):
(27.08.2018, 18:55 UTC)Muzzyx napisał(a): Wygląda spoko, ale raczej nie zagram. Mocne 2/10. Biggrin

Chyba materiału nie oglądałeś. Proszę Cię, my tu lubimy gry tego typu. To, że akurat nie pasuje Ci formuła? FPP albo RPG nie lubisz? Na Faceboku pewnie marchewki sadzisz!

Wink

Przepraszam, faktycznie może wypowiedziałem się zbyt ogólnie i nie wszyscy to lubią. Ale ja lubię. Sad

ogarnij sie - przedmowca pracuje w CD Projekt RED i Was ponownie trolluje Smile
https://forum.thewingedhussars.com/showt...70&page=22
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości