19.07.2017, 07:17 UTC
|
Dobra kierownica do PC
|
|
20.07.2017, 07:10 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2017, 07:12 UTC przez Yata_PL.)
(19.07.2017, 07:17 UTC)Pueblo napisał(a):(16.07.2017, 22:46 UTC)Yata_PL napisał(a): Gram glownie w Asseto Corsa w goglach. Chetnie, jest jakis serwer na ktorym bywasz ? onlinowo gralem dopiero raz , ale przejezdzilem 50h robiac hot-lapy (19.07.2017, 17:02 UTC)SimpleMe_PL napisał(a): Proponuje Dirt Rally VR i zazdraszczam... Tak wiem ze dobrze zrobili go pod VR ale mam juz 2 gry ( PC1 i AC) Dirt ciagle kosztuje 50 ojro. Asseto wybralem z powodu fizyki...
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
20.07.2017, 09:30 UTC
(20.07.2017, 07:10 UTC)Yata_PL napisał(a):Najczesciej mozna mnie znalezc na ktoryms z ElBandito - Nordschleife Trackday (sa dwa, a czasami i trzy do wyboru), albo na GreenHell Trackday.(19.07.2017, 07:17 UTC)Pueblo napisał(a): To moze jakie wyscigi online zastosujemy? Preferuje Trackday, jako ze tez dopiero zaczalem przygode z AC online i nie chce wbijac sie na serwy gdzie powazne wyscigi sie odbywaja. A pojezdzic 'synchronicznie' zawsze warto ![]() Podesle PW z danymi serwerow. Zdravim
20.07.2017, 19:51 UTC
ok podeślij, tyle ze z tego co czytam Twoje preferencje w AC sa troche inne niz to co ja obecnie gram - czyli formułki F1 ( lotus , ferrari) Preferuje otwarte kokpity z względu na lepsza widoczność w VR ale kilka razy przejachalem sie mercem GT i tez bylo spoko
Moje ulubione tory to głownie GP typu Monza , Grand Hatch czyli takie niezbyt długie i łatwe do wyuczenia...
ja jestem otwarty na wszelkie propozycje, nie mam jakis preferencji.
A serwery ElBandito (na ten przyklad), maja do wyboru wszelkie masci aut, poczawszy od starego F40, czy RUF, przez Lotusy Exos, 2-11, 3-11, czy tez KTMy, a na 458, czy tez LaFerrari skonczywszy. Na bank znajdziesz cos dla siebie ![]() W razie czego, znajdziemy serwer ktory tobie przypasuje, ja sie dostosuje ![]() PS. Yata_PL jakie masz DLC do Assetto? Przynajmniej bede wiedzial jak szukac serwerow
21.07.2017, 10:27 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2017, 10:30 UTC przez Yata_PL.)
(21.07.2017, 07:08 UTC)Pueblo napisał(a): W razie czego, znajdziemy serwer ktory tobie przypasuje, ja sie dostosuje Moge byc dzis na TSie około 20 tej, to obgadamy szczegóły.. Takie DLCki posiadam:
26.07.2017, 01:09 UTC
Dżizas... że zacytuję klasyka (znaczy chciałem, ale nie mogę przez regulamin
). Kupiłem sobie do kompletu takie cuś (nota bene nasza rodzima produkcja). Zmontowałem to dzisiaj, założyłem kierę, gałkę i pedały, puściłem ładnie kable bokiem, ustawiłem pod siebie i swoje krzesło, odpaliłem Dirt Rally i... odpadłem na 3 godziny. Teraz to ja mogę jeździć! Żona mnie przed chwilą zrugała, że się tłukę, tak że po nocach raczej nie pogram, ale w dzień... ![]() Łojezusicku, jakie to jest zajefajne! Good bye Elite, welcome racing! ![]() A po skończonej grze nic nie trzeba rozmontowywać - pięknie się składa. Tak że nawet dużo miejsca nie zajmuje (w miarę). Tylko gdzie ja to cholerstwo będę trzymał? ![]()
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! :: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK).
Ładnie ładnie. Widać, że "zbrojenia" idą pełną parą
![]() Wheel Stand Pro jest o tyle fajnym zestawem, że gdy Ci się znudzi jeżdżenie będziesz mógł go (po niewielkich zakupach) przystosować w kilku opcjach do swojego Hotasa. Polecam każdemu kto ceni sobie pustą przestrzeń na biurku i ma wolny kawałek podłogi
![]()
26.07.2017, 20:22 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.07.2017, 06:17 UTC przez Yata_PL.)
Gratuluje standa , mam identyczny
, jesli nie wiesz gdzie go schowac to obniz wysokosc i schowaj pod biurko ale chyba musiabyc wywalic suba ktorego tam widze. Nie wiem czy wiesz ale go mozna rozbudowac o dodatkowe drazki ( wkładane do dolnego pałąka) i wpiac np saiteka lub thrusmasterowe hotasy.Jak juz sie Mathias tak zbroisz to kolejnym krokiem powinno byc to : http://dofreality.com/ U mnie to kwestia czasu Nawiązałem z nimi kontakt to w zasadzie najtańsze rozwiązanie tego typu i bardzo dobre. Panowie maja fabryczke na Ukrainie...Czy wspiera Elite Dangerous zapytasz... Jasne ze tak ![]() (26.07.2017, 01:09 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Żona mnie przed chwilą zrugała, że się tłukę, tak że po nocach raczej nie pogram, ale w dzień... Było brac thrusmastera - one sie nie tłuką bo obrecz napedzana paskiem i FFB o klase lepszy
At least I was born in time to do it in VR. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Karta dzwiękowa do PC | Bernard Flint | 9 | 2,105 |
04.03.2021, 18:49 UTC Ostatni post: MAGNUM354 |
|
| Jakie LEDY do PC, RGB FUSION? | L.BISHOP | 10 | 1,914 |
10.02.2021, 21:14 UTC Ostatni post: DevoloPL |
|
| Zakup nowego PC | [Cornholio] | 93 | 19,351 |
21.09.2020, 18:49 UTC Ostatni post: Macias071 |
|
| Wytrzymały telefon z dobrą baterią i dokładnym GPS'em | riddingWithDeath | 3 | 1,094 |
15.04.2020, 06:48 UTC Ostatni post: riddingWithDeath |
|
| PC składaczek | Erhon | 10 | 2,195 |
15.08.2019, 14:32 UTC Ostatni post: Franz BlackHoleFury |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

.png)
![[Obrazek: 17086.png]](https://card.exophase.com/2/0/17086.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
![[Obrazek: WLybbni.jpg]](http://i.imgur.com/WLybbni.jpg)

![[Obrazek: ICnDx3E.png]](http://i.imgur.com/ICnDx3E.png)