Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
(07.02.2018, 15:12 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): (07.02.2018, 14:51 UTC)Yata_PL napisał(a): Cheftaina który preży muskuły szerokim rozstawem thrusterów
Czysta poezja 
skrót myślowy, wyszło jak widać ;-)
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
Tylko 4 i aż 4 bo kierunek dobry a jak wyjdzie to zobaczymy po premierze.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" -
Tales From The Frontier
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 3
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: GROCHU
Podłącze się pod opinię DYody
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 2
Reputacja:
39
Platforma:
CMDR: Galimathias
Ja nie biore udzialu w becie bo szkoda mi jak by to powiedziec tego czeogs co masz kiedy otwierasz prezent i nie wiecz co tam jest. Wole nie rozbijac tej przyjemności na czesci. Wiem ze produkt trzeba przetestowac i chwala za to wszystkim ktorzy to robia zebym pozniej ja mogl sie bardziej cieszyc. Dziekuje. Ale z ocena wstrzymam sie jeszcze.
Liczba postów: 340
Liczba wątków: 20
Reputacja:
47
Platforma:
CMDR: Tirith_PL
Ja dałem 3. Dość niska ocena spowodowana jest tym że dla mojego typu gry te zmiany akurat mało dotyczą. Cały czas brakuje mi kilku zmian które w moim przypadku bardzo uprzyjemniło by mi grę.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: Hadol
Nie grywam w bety z powodów jak wyżej. Nie lubię psuć sobie niespodzianek. Dlatego wstrzymam się od głosu.
Liczba postów: 624
Liczba wątków: 6
Reputacja:
49
Platforma:
CMDR: Qasz
Jest dobrze, pierwszy update, ktoremu daje pozytywna ocene od czasow 1.3 i to zasluzone 5.