Liczba postów: 120
Liczba wątków: 5
Reputacja:
21
Platforma:
CMDR: Palmer Eldritch
widziałem co prawda wcześniej na stream ale fajnie pokazałeś w praktyce o co chodzi, dzięki!
Liczba postów: 1,283
Liczba wątków: 47
Reputacja:
115
Platforma:
CMDR: Yata_PL
czekam na cos podobnego z gornictwa, po 20 minutach prob i bledow ciagle nie moge zrobic kaboom , nawet zajrzalem ponownie do streama i nie wim czy cos nie przeoczylem w bindach czy moze bug ale nie wlacza mi sie te 3 kolorowy analyzer w panelu info (takie schodki pokazujace czy rozsadzi skale)
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.
(10.11.2018, 00:46 UTC)Yata_PL napisał(a): czekam na cos podobnego z gornictwa, po 20 minutach prob i bledow ciagle nie moge zrobic kaboom , nawet zajrzalem ponownie do streama i nie wim czy cos nie przeoczylem w bindach czy moze bug ale nie wlacza mi sie te 3 kolorowy analyzer w panelu info (takie schodki pokazujace czy rozsadzi skale)
A znalazłeś dobre dziurki i masz odpowiedni "pistolero"? Pytam, bo te do wysadzania całych asteroid są dosyć rzadkie
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Liczba postów: 10
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Platforma:
CMDR: BPAUL
14.11.2018, 09:15 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.11.2018, 09:19 UTC przez bpaul.)
Oglądnąłem filmik. Faktycznie wygląda to bardzo ciekawie. Natomiast zauważyłem że nowe możliwości chapter 4 wymagają zaangażowania większej niż dotychczas ilości przycisków na kontrolerze. I tutaj mam problem. Posiadam T Flight Hotas X Thrustmaster. Czy ma ktoś pomysł na nowe mapowanie dla nowych możliwości chapter 4 ? Mam do dyspozycji tylko 12 przycisków. Nie wiem z czego muszę rezygnować.