Drakkainen oddawaj buławę
(03.08.2018, 09:15 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Panowie, ja Was proszę, jesteśmy ludźmi cywilizowanymi, mamy na takie sytuacje jak śmierć Hetmana czy spór o władzę przygotowane procedury.

W wypadku walki o władzę na ubitej (przez kadetów oczywiście) ziemi pastwiska owiec ustawiany jest stół, dwa kufle i beczka Świńskiego Ryja. Na sygnał pretendenci zaczynają chlać na umór, kto pierwszy odpadnie, zwymiotuje, straci przytomność, podda się czy umrze, przegrywa.

Ja w takim razie rzucam rękawice wszystkim oficerom i kadetom. Najwyżej obudze się w Dinkas
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Nie nie, to dotyczy tylko walki o władzę hetmańską między obecnym, byłym lub zastępcą, resztę załatwiamy tradycyjnie, przez kłamstwa, zdradę, podkopywanie i wbijanie noża w plecy. Tradycję należy szanować!
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
(03.08.2018, 06:20 UTC)SEBA312 napisał(a): Jęśli w Anakondzie drzaźni CIę dryft, to w Cutterze przyszykuj się na to samo, tylko znacznie bardziej odczuwalne, zwłaszcza w kierunku góra-dół. Generalnie,  przy dokowaniu po wyściu z SC najlepiej w ogóle nie boostować.

Latanie jeszcze ok, ale cały proces lądowania na stacji to koszmar. Siedzę gdzieś wysoko, nie ma szans by nie przyszorować górą, czy dołem. Klinowanie się między lampami, a landing padem; między belugą a ścianą koperty; między żeberkami wlotu... A jeszcze wczoraj latałem bez tarczy, żeby cargo powiększyć Biggrin i raz na nie włączyła mi się korekcja rotacji stacji - zdążyłem wystartować i landing pad mi uciekł spod podwozia... Pechowo 3x straciłem wczoraj życie na stacji - raz przez obiekty na stacji, raz - bo nie wyleciałem szybko klinując się w wejściu i stacja mnie rozwaliła, a trzeci raz - próbując trafić w rotującą kopertę...

Tyle, że to nie anaconda jest zła, po prostu ja nie umiem nią latać, do tego poskąpiłem jej inżynierów. Za to taką belugą lata mi się świetnie Biggrin
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
To robimy sobie lokalne Civil War? Biggrin Proszę obie strony o przedstawienie korzyści za ich poparcie Wink
Odpowiedz
(03.08.2018, 09:23 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Nie nie, to dotyczy tylko walki o władzę hetmańską między obecnym, byłym lub zastępcą, resztę załatwiamy tradycyjnie, przez kłamstwa, zdradę, podkopywanie i wbijanie noża w plecy. Tradycję należy szanować!

SZCZEGÓLNIE przez wbijanie noża w plecy. A później zostanie nemesis frakcji <spooky music>
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Starsi plemienni mówili, że jeśli jakiś hetman chce hetmanić, musi mieć buławę. A zastępca bułę.
Źródło: niestety zmarło zjedzone przez owcołaka
[Obrazek: 70464.png]
Odpowiedz
Myślałem, że jakaś nowa drama wybuchła a tu lipa, zawiodłem się Sad
(xD)

Odpowiedz
(03.08.2018, 09:23 UTC)Fenyl de Lechia napisał(a): Nie nie, to dotyczy tylko walki o władzę hetmańską między obecnym, byłym lub zastępcą, resztę załatwiamy tradycyjnie, przez kłamstwa, zdradę, podkopywanie i wbijanie noża w plecy. Tradycję należy szanować!

I dlatego właśnie Fenyl jest Ambasadorem, Jego podejście do dyplomacji, trafność oceny sytuacji, ogłada i wdzięk osobisty, stawiają Go wśród najznakomitszych Biggrin Biggrin Biggrin
[Obrazek: hEwp3B1.png] [Obrazek: 57086.png]Qui desiderat pacem praeparet bellum

Odpowiedz
(03.08.2018, 11:17 UTC)RANDARIO napisał(a):

I dlatego właśnie Fenyl jest Ambasadorem, Jego podejście do dyplomacji, trafność oceny sytuacji, ogłada i wdzięk osobisty, stawiają Go wśród najznakomitszych Biggrin Biggrin Biggrin

[Obrazek: 04d12c059efeaffd22c2dee0f0ba2fdf_5fa97a7...05ce81.jpg]
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Na Pięknego Człowieka zawsze można liczyć. A Mathiasem się nie przejmuj, zazdrości Biggrin
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości