2.4 and Beyond - podsumowanie streamu z Frontier Expo 2017.
Dodam jeszcze jeden stateczek  - na monitorze po lewej:
[Obrazek: T9uhjxp.jpg]

i jeszcze porównanie rozmiaru Kraita i Cobry:
[Obrazek: D3u3qtW.jpg]

Tyle czekałem na Kraita  Biggrin.
Odpowiedz
(07.10.2017, 20:58 UTC)Sopel Krol napisał(a): W rzeczy samej bardzo pozytywna byla ta transmisja. Nawet ja nie dostrzegłem by cos psuli, o dziwo widzę progres w każdym omawianym aspekcie. Chyba musze sie wyspac bo cos za pozytywny jestem Biggrin

No jeśli Sopel pozytywnie wypowiada się o ED i FDEV, to wiedz że coś się dzieje! Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
przyznam ze smakowicie wygląda nowe ukształtowanie terenu , nowy mining i watek eksploracyjny... połączyć to wszystko z goglami 8K i juz nie moge sie doczekac AD2018 Smile

(07.10.2017, 21:01 UTC)Gerciowski napisał(a): Dodam jeszcze jeden stateczek  - na monitorze po lewej:
[Obrazek: T9uhjxp.jpg]

i jeszcze porównanie rozmiaru Kraita i Cobry:
[Obrazek: D3u3qtW.jpg]

Tyle czekałem na Kraita  Biggrin.

FDL light ?Smile
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
(07.10.2017, 21:06 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(07.10.2017, 20:58 UTC)Sopel Krol napisał(a): W rzeczy samej bardzo pozytywna byla ta transmisja. Nawet ja nie dostrzegłem by cos psuli, o dziwo widzę progres w każdym omawianym aspekcie. Chyba musze sie wyspac bo cos za pozytywny jestem Biggrin

No jeśli Sopel pozytywnie wypowiada się o ED i FDEV, to wiedz że coś się dzieje! Biggrin

Omawiamy materiał reklamowy. Jak juz tak bardzo bym sie uparł na krytyczne spojrzenie to pozostają w grze wciaz stare problemy. Mógłbym się również przyczepić do tego że wybrane zostały takie dziedziny rozwojowe a nie inne. Wciąż mówimy o tym co będzie ale nic nie wiadomo o tym jakie "Głębokie" to będzie gdy już będzie Biggrin
Ale skoro dostaje w gratisie cztery łatki to dam sobie spokój z marudzeniem.
[Obrazek: ksMw3tO.png]
Odpowiedz
Wait, dobrze przeczytałem, że połowa z tego będzie dopiero w 4 kwartale 2018? Ja rozumiem większe rzeczy wymagają czasu do zrobienia, ale zmiany w górnictwie czy eksploracji powinny mieć duże prio ;/

Edit: Dobra, przegiąłem z połową, ale rozumiecie o co mi chodzi Wink
Odpowiedz
Coś jeszcze mi się przypomniało:

Mocny buff dla statków security, które będą teraz reagować szybciej i mieć o wiele większą siłę rażenia - jest to część ulepszeń systemu Crime & Punishment
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
@Mathias Shallowgrave

Ja osobiście jestem za tym by było jak najwięcej statków. Aktualnie jest mała różnorodność, mało alternatyw. Fer-de-Lance a Python? Zbyt duże różnice w przeznaczeniu. Dla Anakondy w tym przedziale cenowym nie ma konkurencji. Każde konsorcjum zawarte w grze powinno mieć odpowiedź na konkretny segment rynku i potrzeby klientów. W Star Citizen już teraz jest o wiele więcej statków; tych zrobionych, projektowanych jak i tych w sferze koncepcji.
Odpowiedz
wygląda smakowicie, najbardziej spodobało mi sie te kilka rzeczy: nowy wygląd planet, rozbudowane górnictwo ( rozsadzanie asteroid !! ) i lotniskowiec ! - żeby tylko zmieścił sie na nim Python - o Anacondzie nawet nie myślę... ale start z zaparkowanego w pobliżu pierścienia lotniskowca , szybki nur w pierścień i powrót ze zdobyczą na lotniskowiec który własnie zaczał brać udział w bitwie ( bo jacyś piraci się nawineli ) --- będzie tworzyło klimat Smile
Odpowiedz
(07.10.2017, 20:57 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Mnie w zasadzie wszystko cieszy Biggrin

Nowe statki chyba najmniej, bo nie oblatałem jeszcze tych, które mamy w grze obecnie, ale cała reszta - MNIAM!

Tak samo każda jedna zapowiedziana rzecz jest potrzebna, niezbędna i nie mogę się tego doczekaćBiggrin Najbardziej prowadzenie minor factions i górnictwa Biggrin To kiedy to wychodzi? Biggrin
[Obrazek: sz37R8A.png]
Odpowiedz
Cieszy najbardziej to, że jest progress. Wygląd planet na plus, nowe statki na plus, zmiany zapewne na plus, ale poczekam na praktyke. Zadzadzanie minor faction to definitywnie cos ciekawego (wreszcie!). No i tren "nie SRV"...
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz