"The Return" 2.4 premiera 26 września
[Obrazek: cts48tc.png]

Jak się można domyślać, będą różne typy statków Thargoidów Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(14.09.2017, 20:05 UTC)SEBA312 napisał(a):
(14.09.2017, 19:47 UTC)Kyokushin napisał(a): Fajnie że planują zredukowanie losowości w inżynierach.

Skąd taki news? Możesz rozwinąć? Mnie ta informacja jakoś umknęła  Blush.

@SEBA312
https://youtu.be/QKOvDNhY40I?t=18m32s
Było pytanie o zmniejszenie losowości i padła odpowiedź, że 3.0 będzie powrotem do zmiany podstawowych mechanik gry, a jedną z nich są właśnie inżynierowie i że więcej będzie na Frontier Expo. Także nie powiedzieli nic wprost Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
To może powrócą wymagane materiały które są ''w zawieszeniu"
Odpowiedz
Może to też przesłanka, że będziemy mieć normalnie scenki fabularne Biggrin To było by bardzo fajne, aktualnie mam przerwę od ED gram w Cites Skylines, ale 26 wchodzę do hangaru, odpalam mojego pythona, robię sobie kawę, zakładam taktyczny kombinezon i skopie dupy tym kosmicznym ROBALĄ Tongue ( Wiem że TWH nie może atakować targojty, ale zobaczycie oni pierwsi otworzą do nas ogień )
[Obrazek: 17086.png]
Odpowiedz
(14.09.2017, 19:05 UTC)Ulpian napisał(a): Nie wiem, czy zauważyliście, ale po raz pierwszy w Elite jakiekolwiek postaci mówią! Jest  lipsync i nawet nieźle to wygląda.

Ciekawe tylko czy to było na silniku gry, chyba nie? Tongue
Odpowiedz
(15.09.2017, 08:29 UTC)Xeonary napisał(a):
(14.09.2017, 19:05 UTC)Ulpian napisał(a): Nie wiem, czy zauważyliście, ale po raz pierwszy w Elite jakiekolwiek postaci mówią! Jest  lipsync i nawet nieźle to wygląda.

Ciekawe tylko czy to było na silniku gry, chyba nie? Tongue

Na silniku tak, ale nie "In-game" Tongue
Odpowiedz
(15.09.2017, 05:58 UTC)DYoda napisał(a): To może powrócą wymagane materiały które są ''w zawieszeniu"

Jeżeli w zamian zmniejszą losowość, to ja jestem za Smile no ale to w 3.0 najwcześniej.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ostatnio przysiadła mi troszkę podjarka Elite, ale właśnie wraca;D
Odpowiedz
a ja ma wrazenie ze jestesmy coraz blizej do voica i animacji twarzy NPCow w panelu komunikacyjnym
dla mnie to by byla wielka rzecz !
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Przyznam szczerze że nie jestem przekonany czy powinniśmy atakować Thargoidów.... W tym trailerze nie wyglądało to tak jakby byli agresywni, dopóki ich nie zaatakowano.
Odpowiedz