HIP 19026 baza obcych(spojlery)
Panowie, mamy szansę na przeprowadzenie własnych badań, niezależnych od grupy Canonn - czy są osoby chętne bardziej zaangażować się w badanie baz? Tak bardziej naukowo i systematycznie.

Jedno jest pewne, potrzebne będą Corrosive Resistant Cargo Racks od Palina (@Drakk - można je w końcu kupić w Maia czy nie?)

Co trzeba zrobić:

1) Zebrać trochę UA i UP.
2) Zbadać co jest w środku każdej bazy
3) Zebrać do kupy wszystkie wiadomości z 3 baz - otrzymuje się je przez skanowanie Unknown Uplink - czy jakoś tak, nie pamiętam teraz dokładnej nazwy, ale urządzenia te są rozrzucone po całym terenie bazy, nie tylko w środku.
4) Przetestować wpływ UA i UP w bazach:
- co się dzieje jeśli wyrzuci się je w pobliżu Scavengerów
- co sie dzieje jeśli zniszczy się je w pobliżu Scavengerów
- co się dzieje jeśli wyrzuci się je w pobliżu Unknown Uplink
- co sie dzieje jeśli zniszczy się je w pobliżu Unknown Uplink

itd.

Ktoś się pisze na taką bardziej zorganizowaną i usystematyzowaną akcję?
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
U Palina tylko można kupić, wczoraj skończyłem grę w systemie z UA i mam miejsce na 4t radioaktywnego towaru Tongue Dzisiaj jak się zaloguję będę szukał UA i wracam do bazy.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Jak tylko wracam do domu to tam lecę moim statkiem do "badań" Tongue więc można zrobić badania w open bo będzie eskorta Smile
Odpowiedz
Piszę się
Odpowiedz
Panowie mały problem nie wiem co robię źle. ale poleciałem do MAIA i nie mam tam Palin Research Centre 
[Obrazek: Screenshot_0211.png]
Odpowiedz
Czasami musisz zeskanować nav beacon w systemie
Odpowiedz
(27.06.2017, 11:32 UTC)zigusek napisał(a): Panowie mały problem nie wiem co robię źle. ale poleciałem do MAIA i nie mam tam Palin Research Centre 
[Obrazek: Screenshot_0211.png]

Edit: nie ważne, jego trzeba odblokować
Odpowiedz
Ja też się dołączę do badań w końcu będę miał co robić w ED. Po za tym chcę poćwiczyć wynoszenie kurczaków w kosmos.
[Obrazek: 2760.png]
Odpowiedz
(27.06.2017, 11:56 UTC)Doom_days napisał(a): Ja też się dołączę do badań w końcu będę miał co robić w ED. Po za tym chcę poćwiczyć wynoszenie kurczaków w kosmos.

[Obrazek: space-chicken.jpg]
Odpowiedz
Jeste w HIP 14909 vettą z 2 myśliwcami i srv, ale bez skanera Tongue Czekam na was, weźcie ze sobą UA UO i UP Tongue
Odpowiedz