Pokaż swoją postać
[Obrazek: J2HaFnJ.png?2]
Odpowiedz
To i ja się zaprezentuję. Smile

[Obrazek: rJF6dyU.png]
[Obrazek: 57877.png]
Odpowiedz
Starałem się jak mogłem :>
[Obrazek: BuYAfzp.jpg?1]
Odpowiedz
To i ja dorzucam do kolekcji

Uwazajcie na tego typa...podejrzany jest 

[Obrazek: EmZvrFH.jpg]

PS. DYoda, max jaki podobny!
Odpowiedz
(12.04.2017, 18:01 UTC)DYoda napisał(a): [Obrazek: J2HaFnJ.png?2]
WOW...DYoda sie zdigitalizował ! 

Super !!!
[Obrazek: SDU3JFX.png]
Odpowiedz
też próbowałem odtworzyć własną facjatę ale bez większego sukcesu na razie Smile chyba jednak w końcu też pójdę w kierunku Wołodyjowskiego  siebie mam na codzień w lustrzeSmile

[Obrazek: PAEJ620.jpg]
Odpowiedz
Cmdr Jeddah Malakai, postać z mojego drugiego konta Smile

Chłopak dopiero zaczyna, ale wróżę mu świetlaną przyszłość, o ile nie zejdzie* na złą drogę.

Holo-me nie wzorowane na nikim, po prostu random.

[Obrazek: G5WK18p.jpg]

*Zejdzie.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(12.04.2017, 18:14 UTC)Zetarus napisał(a): To i ja się zaprezentuję. Smile

[Obrazek: rJF6dyU.png]

Trochę Ci się ten wiedźmin zestarzał Wink
Odpowiedz
(12.04.2017, 19:13 UTC)Myr0n napisał(a): też próbowałem odtworzyć własną facjatę ale bez większego sukcesu na razie Smile chyba jednak w końcu też pójdę w kierunku Wołodyjowskiego  siebie mam na codzień w lustrzeSmile

[Obrazek: PAEJ620.jpg]

Ale z tym okiem to idź do lekarza. Może jeszcze coś poradzi... Biggrin

Podobają mi się te facjaty. Muszę przysiąść nad swoją. Jakoś nie miałem nigdy do tego smykałki. Niektórzy po kilka godzin potrafią siedzieć nad wyglądem postaci, mi to nigdy potrzebne nie było. No ale tutaj to co innego - wyglądać trzeba. Smile
Odpowiedz
Zauważyłem że gracze PvP mają dziwne avatary. Harry Potter też ma jakiegoś farbowanego, wieloletniego pensjonariusza zakładu karnego, o nieokreślonej orientacji. Trochę się interesuję psychologią, bardzo mi się to kojarzy z tym jak malowali się indianie i ci wszyscy wojownicy w przeszłości. Nie były to barwy maskujące, tylko udziwnienia które pewnie coś mają oznaczać, tylko właśnie co? dlaczego?
W dodatku nie wiem czemu sam ze sobą walczę i czuję wewnętrzną chęć zrobienia sobie jakiegoś głupiego avataru.
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz