Pierwszy kontakt z Obcymi!!!
(07.01.2017, 20:23 UTC)Vaen Inc (Młodszy) napisał(a): Może będzie więcej niż jedna rasa... gdyby tylko była taka rasa jak w Grze Endera... z mechaniką roju...  Biggrin

Jest na 100% więcej niż jedna rasa Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Źródło ... ? Wink
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz
(07.01.2017, 21:01 UTC)Franz Lionport napisał(a): Źródło ... ? Wink

W Elite Wiki widziałem wzmiankę o występowaniu innych ras oprócz ludzi i Thargoidów.
Odpowiedz
(07.01.2017, 21:01 UTC)Franz Lionport napisał(a): Źródło ... ? Wink

Tzn. masz na myśli, że w tym sezonie zostanie wprowadzona więcej niż jedna rasa ?
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz
Ogólnie to są tylko spekulacje i jedna, wielka niewiadoma. Mam nadzieję, że zdążą to ujawnić w ciągu tych 10 lat, bo na tą prezentację czekaliśmy 2 Biggrin
Odpowiedz
Może Thargoidzi byli przez coś/kogoś kontrolowaniu bądź wykorzystywani? Mam nadzieję że będę ciekawe brain fucki i zwroty akcji ;P.
W sumie może nawet Thargoidą voice acting zrobią. Nagrają kilka podstawowych bla bla uaua grhhh vhhg a potem będą losowo mixować Biggrin
Odpowiedz
(07.01.2017, 20:51 UTC)Kir Nalto napisał(a): Też po przeczytaniu co nieco o Thargoidach jestem pewien, że to nie oni. Poza tym wraki statków obcych leżą też z naszymi, więc musieli spotkać na swej drodze coś większego. Możliwe, że ruiny są odpowiedzią. Ten statek obcych nijak się ma do architektury tych ruin, dlatego spodziewam się czegoś większego.

Zauważ, że wraki naszych statków są przebite ramieniami tych "Kwiatów", moim zdaniem są to nieuzbrojeni zwiadowcy, którym nie pozostało nic innego, jak zabrać nasze statki do piachu razem ze sobą...
Czemu możemy ich spotkać dopiero teraz, albo czemu nie spotykamy ich innych rodzajów? Thargoidzi najprawdopodobniej żyli w równoległym wrzechświecie lub innym wymiarze, co by w pewnym sensie wyjaśniało zagięcia czasoprzestrzeni wokół statku, który nas skanuje. Jeśli rzeczywiście mogą zaginać czasoprzestrzeń, to mogą zjawić się w naszym wymiarze kiedy im się to spodoba.

Edit: Zostańmy może jednak przy czymś możliwym do wyjaśnienia... Tongue
Odpowiedz
(07.01.2017, 21:10 UTC)Vaen Inc (Młodszy) napisał(a):
(07.01.2017, 20:51 UTC)Kir Nalto napisał(a): Też po przeczytaniu co nieco o Thargoidach jestem pewien, że to nie oni. Poza tym wraki statków obcych leżą też z naszymi, więc musieli spotkać na swej drodze coś większego. Możliwe, że ruiny są odpowiedzią. Ten statek obcych nijak się ma do architektury tych ruin, dlatego spodziewam się czegoś większego.

Zauważ, że wraki naszych statków są przebite ramieniami tych "Kwiatów", moim zdaniem są to nieuzbrojeni zwiadowcy, którym nie pozostało nic innego, jak zabrać nasze statki do piachu razem ze sobą...
Czemu możemy ich spotkać dopiero teraz, albo czemu nie spotykamy ich innych rodzajów? Thargoidzi najprawdopodobniej żyli w równoległym wrzechświecie lub innym wymiarze, co by w pewnym sensie wyjaśniało zagięcia czasoprzestrzeni wokół statku, który nas skanuje. Jeśli rzeczywiście mogą zaginać czasoprzestrzeń, to mogą zjawić się w naszym wymiarze kiedy im się to spodoba.

Napisałbym czemu, ale nie chce wam psuć zabawy Tongue
Odpowiedz
"Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" Może być taka wersja... Zrobiło się ciekawie.
Odpowiedz
(07.01.2017, 21:12 UTC)Kir Nalto napisał(a):
(07.01.2017, 21:10 UTC)Vaen Inc (Młodszy) napisał(a):

Napisałbym czemu, ale nie chce wam psuć zabawy Tongue
To ją rozwiń! Biggrin

Edit: I NIE, nie ukrywali się!  Tongue
Odpowiedz