TESO (darmowy dłuuuugi weekend)
Aaaaaaaa.... kiedy wypłata? Biggrin
Przestańcie wreszcie mnie kusić Wy Dagothowe pomioty BiggrinBiggrin Wink
Odpowiedz
Czyli co każdy gra teraz w TESO? Czy jak?
[Obrazek: 2760.png]
Odpowiedz
Mniej więcej Smile
Odpowiedz
Ja podtrzymuje swoje zdanie - nie przekonała mnie, mimo szczerych chęci. Gwoździem do trumny było strzelanie z łuku szybciej niż to potrafił Legolas. Wolę już Skyrima Smile.
Odpowiedz
Możesz spamować strzałami, ale wtedy praktycznie nie zadajesz dmg Biggrin proponuję przytrzymać przycisk Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Ja się zacząłem bawić craftingiem. Ciekawie rozwiązany. Ilość materiałów jaką przeznaczymy na przedmiot zaważy o jego poziomie. Każda rasa ma swój unikalny charakter, znaczony na przedmiotach dodatkiem unikalnego materiału.

Najfajniejsze są jednak CECHY, których możemy się nauczyć rozbierając i studiując inny przedmiot.
CECHY to np. "Dobrze Spasowany" - pozwalający dłużej biegać, "Treningowy" - zwiększający EXP z zabitych przeciwników, "Dostatni" - zwiększający wyrwane ofiarom złoto, itp...

A najlepsze jest to, że cechę przedmiotu studiujemy przez... 6 godzin! Również Off-Line - jak w EVE ONLINE Biggrin

Potem taki przedmiot możemy jeszcze ulepszyć RUNĄ, którą tworzymy sami z trzech ikon.
Odpowiedz
Powiem Ci więcej - na całym świecie są rozsiane specjalne miejsca do craftingu zestawów, które za noszenie odpowiedniej ilości elementów dają bonusy: coś w stylu - za 3 elementy +x hp, za 4 +x staminy itd Biggrin Żeby zrobić taki zestaw musisz mieć odkrytą odpowiednią ilość cech Smile dlatego jak masz jakiś item, którego nie używasz, a ma cechę, najlepiej się jej nauczyć - oczywiście z tego ekwipunku, który używasz Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Dzisiaj znów mnie wessało TESO. Najpierw dopadł mnie syndrom jeszcze jednej misji, a potem postanowiłem spróbować dodatek Black Brotherhood.

I powiem Wam, że Bractwo WYMIATA Smile

(spoiler elementów mechaniki Dark Brotherhood)
Muszę na dzisiaj skończyć zabijanie, bo mimo że starałem się być cieniem Wink to nazbierało mi się 300 złota "bounty". Podoba mi się, że zamiast go spłacać - można przeczekać. I to nie koniecznie on-line!

Tak samo jak nauka zaawansowanego rzemiosła, bounty "pracuje" nawet jak nie jesteśmy zalogowani.
Odpowiedz
Ok zrobiłem sobie wczoraj dzień wolnego od Elity i mnie TESO wciągnęło i zawitam tu na dłużej (no jak się już do Coloni dostaniemy).
Kto jeszcze gra i może wspomóc paroma radami na TS? mam już 6 lvl i pewnie kilka błędów popełniłem jako High Elf Sorcerer. Ale zawsze można od początku zagrać, w końcu za daleko jeszcze doszedłem Smile
Odpowiedz
Spokojnie. Ponoć potem punkty można na nowo rozdac
Odpowiedz