24.09.3303
Trzy tygodnie temu ponownie zapisałem się do służby u Księżniczki Ludu. Potrzebuje pryzmatyków do mojej kobry, a te jak wiadomo ma tylko Aisling. Po zakończeniu zlecenia od Seana Bindera udałem się do siedziby głównej Husarii i złożyłem odpowiednią informację dotyczący moich planowanych działań na najbliższe kilku tygodniach. A było to żmudne transporty ulotek propagandowych czasami przerywane jakąś walką z federalnymi agentami krążącymi po systemach objętych działaniami Potęg. Koniec końców udało mi się zdobyć 750 meritów oraz odczekałem trzy tygodnie w szeregach niebieskiej księżniczki. Gdy tylko mogłem kupiłem ulepszone osłony i udałem się do inżyniera Cheung'a i tam je podrasowałem do 5 poziomu modyfikacji typu "Reinforced ".
Teraz planuję wstąpić w szeregi samej cesarzowej aby zdobyć możliwość kupienia Imperial Hammer'ów, railgunów które obiecał mi zmodyfikować Blaster McQuinn. Ewentualnie zaciągnę się do Admirała Patreusa i postaram się o możliwość zakupu zaawansowanych plazm w ich przypadku nie mam jeszcze dostępu do inżyniera który potrafi je zmodyfikować do 5 poziomu. Bez względu na to którą z powyższych opcji wybiorę, działka będą w wersji "fix" i będą zamontowane na slotach "2" więc w mniejsze prawdopodobnie założę multicannony. No ale zanim przetestuję oba typy broni miną co najmniej dwa miesiące...
Teraz planuję wstąpić w szeregi samej cesarzowej aby zdobyć możliwość kupienia Imperial Hammer'ów, railgunów które obiecał mi zmodyfikować Blaster McQuinn. Ewentualnie zaciągnę się do Admirała Patreusa i postaram się o możliwość zakupu zaawansowanych plazm w ich przypadku nie mam jeszcze dostępu do inżyniera który potrafi je zmodyfikować do 5 poziomu. Bez względu na to którą z powyższych opcji wybiorę, działka będą w wersji "fix" i będą zamontowane na slotach "2" więc w mniejsze prawdopodobnie założę multicannony. No ale zanim przetestuję oba typy broni miną co najmniej dwa miesiące...

.png)