03.08.3303
Moja Cobra powoli zbliża się do założeń jakie względem niej sobie zaplanowałem.
Do dnia dzisiejszego udało mi się zmodernizować następujące podzespoły:
Moja Cobra powoli zbliża się do założeń jakie względem niej sobie zaplanowałem.
Do dnia dzisiejszego udało mi się zmodernizować następujące podzespoły:
- Napęd FSD 4A - powiększony zasięg u Felicity Farseer, 5 poziom ulepszenia. Co dziwne biorąc pod uwagę ilu pilotów korzysta z jej usług, ta stara inżynier pamiętała moją skromną osobę. I jak to powiedziała odnośnie mojego obecnego statku: "Miło jest widzieć, że doświadczeni piloci powracają do prawdziwej klasyki" Niestety żadnego upustu nie dała.
- Silnik konwencjonalne klasa 4A - tu pracę wykonali współpracownicy samego Prof. Palina. Standardowa niemal taśmowa praca: ulepszenie "Dirty drive" poziom 5 - do poprawy
- Elektrownia - modyfikacja poziomu piątego: "Overcharge" dzięki uprzejmości Hery Tani
- Dystrybutor mocy 3A - niestety ze względu na brak specjalnych materiałów udało mi się u Dwellera poprawić ten element do 4 stopnia "High charge capacity" - później powrócę do poprawy tego podzespołu - do poprawy
- Bronie podstawowe czyli 2 x Burst Laser klasy 2F ulepszyłem u niezawodnego Broo Tarquina do 5 poziomu "Rapid fire" dodatkowo dodając efekt "Scramble Spectrum"
- Bronie pomocnicze czyli 2 x Rail Gun klasy 1D na razie udało mi się poprawić do czwartego poziomu "Sturdy mount" wraz z efektem "Super penetrator" co prawda póki co na jednym z nich. Ale Tod McQuinn obiecał mi, że gdy zdobędę odpowiednie materiał popracuje jeszcze nad tymi pukawkami i obiecał mi znaczący rabat. - (oba działa zmodyfikowane)
- Za poprawę parametrów tarczy klasy 4A wziął się Lei Cheung. Udało mu się wycisnąć z nich 4 poziom "Reinforced Shields" - (tarcze poprawione do poziomu 5)
- Dodatkowo ten azjatycki czarodziej zrobił małą poprawę sensorów (3B) statku - 4 poziom typu "Lightweight"
- Wzmacniacze tarcz ulepszone do poziomu 3 "Hevy Duty" - (wzmacniacze poprawione do poziomu 5: jeden Resistance augmented drugi:Thermal resistant - inżynier Didi Vatermann)
- Pancerz ulepszony u Selene Jean, poziom 5 Lightweight

.png)