04.05.2017, 07:04 UTC
(03.05.2017, 22:50 UTC)Arnul napisał(a): Ja na prawdę do EDDiscovery nic nie mam. Ktoś kto to napisał powinien być na etacie u FD i zgarniać grubą kasę za to! Gdyby nie to, że jestem starym, poznańskim, upartym nyrolem to bym już dawno EDD przetestował, ale nie lubię "łączyć się z bazą". Dotyczy to nie tylko eksploracji, ale wszystkich zewnętrznych programów czy do inżynierów czy np. do wyszukiwania tras handlowych, po prostu tak mi się dobrze gra i tyle. Nie twierdzę, że moje jest mojsze.
A co do ignorantów kosmicznych to jest na 2Ja jeszcze niedawno wiedziałem tylko, że to co świeci to gwiazda, a reszta to planety albo księżyce. A teraz gwiazdy ciepłe, zimne, brązowe karły, neutronowe. Jowiszowe takie i owakie, ekostrefy itp. Gierka to kopalnia wiedzy! Ostatnio syn dostał szóstkę dzięki ED ( 2 klasa podstawówki) bo miał wymienić planety na 5, a na szóstkę miał powiedzieć jak zna jakąś ciekawostkę o naszym układzie. I powiedział, że Saturn też ma pierścienie tylko ich nie widać. A kilka dni wcześniej uczyliśmy się planet z mapy elitki i tam patrzę, a Saturn ma pierścienie - no i po nitce do kłębka Wikipedia no i doczytaliśmy, że faktycznie ma tylko słabo widoczne, a na wszystkich standardowych rysunkach układu Saturn jest bez pierścieni. No i tak dzięki ED syn został kujonem
Nie chcę bruździć, ale to chyba nie o Saturna chodziło, bo o jego pierścieniach wiadomo od dawna - Jowisz albo Uran mają niewodoczne pierścienie
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Ja jeszcze niedawno wiedziałem tylko, że to co świeci to gwiazda, a reszta to planety albo księżyce. A teraz gwiazdy ciepłe, zimne, brązowe karły, neutronowe. Jowiszowe takie i owakie, ekostrefy itp. Gierka to kopalnia wiedzy! Ostatnio syn dostał szóstkę dzięki ED ( 2 klasa podstawówki) bo miał wymienić planety na 5, a na szóstkę miał powiedzieć jak zna jakąś ciekawostkę o naszym układzie. I powiedział, że Saturn też ma pierścienie tylko ich nie widać. A kilka dni wcześniej uczyliśmy się planet z mapy elitki i tam patrzę, a Saturn ma pierścienie - no i po nitce do kłębka Wikipedia no i doczytaliśmy, że faktycznie ma tylko słabo widoczne, a na wszystkich standardowych rysunkach układu Saturn jest bez pierścieni. No i tak dzięki ED syn został kujonem