19-20.04.3303
Federacja mnie nie kocha, ani ja jej, krążę po systemie LP 580-33, poluję na jednostki wożące propagandę Hudsona. Po przechwyceniu daję załodze możliwość opuszczenia jednostki w kapsułach ratunkowych. Niestety nie wszyscy z niej korzystają, ich wybór. Uzbierałem już 450 meritów. Na dzisiaj wystarczy.
Wróciłem do HR'ki, za dane kartograficzne dostałem 16 mln kredytów co jest sporym pocieszeniem w związku z brakiem zapłaty za przelot. Swoje pierwsze kroki na Maskelyne skierowałem do siedziby służby ochrony. Tam zdałem relację z "przygody" z moim pasażerem i przekazałem jego ostatnie słowa w postaci nagrania na datpadzie. Gdy to załatwiłem udałem się do doków obejrzeć moją nową Cobrę. Okazałą się że to typowo stokowa wersja w której wymieniony został tylko napęd skokowy. Zarobek ze sprzedaż to 750 tyś kredytów, lepsze to niż nic. Miłą niespodzianką natomiast było odnalezienie w podręcznym magazynie 10 jednostek Technetium oraz 10 jednostek Tellurium, może kiedyś się przydadzą u jakiegoś Inżyniera.
Przesiadam się w FDL i lecę do systemów kontrolowanych przez Zacharego Hudsona, muszę trochę popracować na rzecz Aisling, a konkretniej muszę wyrobić normę by kupić tarcze pryzmatyczne.
Przesiadam się w FDL i lecę do systemów kontrolowanych przez Zacharego Hudsona, muszę trochę popracować na rzecz Aisling, a konkretniej muszę wyrobić normę by kupić tarcze pryzmatyczne.
Federacja mnie nie kocha, ani ja jej, krążę po systemie LP 580-33, poluję na jednostki wożące propagandę Hudsona. Po przechwyceniu daję załodze możliwość opuszczenia jednostki w kapsułach ratunkowych. Niestety nie wszyscy z niej korzystają, ich wybór. Uzbierałem już 450 meritów. Na dzisiaj wystarczy.

.png)