Liczba postów: 25
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Platforma:
CMDR: Polev alias PolTomski
RSI Handle: -
Witam!
Jestem zupełnie nowy a właściwie jeszcze nie nowy bo nie posiadam samej gry. Wyjaśni mi ktoś różnice pomiędzy dostępnymi wersjami? Czy jest dostępne jakieś demo by przetestować wydajność sprzętu (mam słabiutką grafikę). Czy w samej grze są mikropłatności i jeśli tak to na ile mają wpływ na grę?
Pozdrawiam
Liczba postów: 340
Liczba wątków: 20
Reputacja:
47
Platforma:
CMDR: Tirith_PL
Grę możesz mieć w wersji podstawowej albo z dodatkiem Horizon. Gra bez dodatku wg mnie mija się z celem. Dodaje wiele np lądowanie na planetach, inżynierów(do modyfikowania statków itp). Dema niestety nie ma. Mikropłatności są ale tylko wpływające na wygląd statków/komandora.
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Platforma:
CMDR: Gladehorn
.png)
.png)
.png)
21.02.2018, 10:40 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.02.2018, 10:44 UTC przez Gladehorn.)
Tak, dość często są zniżki czy to na steamie czy na samym sklepie Frontiera, w zeszłym tygodniu była zniżka o chyba 50-60%. Więc następna będzie za kilka miesięcy ale są dość często. Mam wrażenie że przed każdym większym patchem są zniżki.
Osobiście uważam że dobrze jest kupić podstawkę zobaczyć jak gra wygląda pograć trochę, dopiero wtedy kupować Horizon, E : D nie jest dla każdego, więc jak gra się nie spodoba to nie wtopisz większych funduszy.
Liczba postów: 198
Liczba wątków: 4
Reputacja:
19
Platforma:
CMDR: Kadmilos
.png)
.png)
.png)
.png)
Ok takie pytanie czy da się jakoś używać komend głosowych "rozpoznawanie mowy" w windows 10 bez zmiany lokalizacji i języka całego windowsa ?
W teorii teoria i praktyka to to samo. W praktyce tak nie jest.
Liczba postów: 318
Liczba wątków: 3
Reputacja:
11
Platforma:
CMDR: GROCHU
Co do taksówki proponuję zmień trustery na A - w stacji latają duże szczątki i możliwe że będziesz musiał sporo manewrować i włóż osłony bo też są wybuchy w stacji i możesz mocno oberwać.