Przedstaw się
Witam. Maciek, 27lat obecnie z Mazowieckiego. Na co dzień korposzczur Tongue W wolnym czasie zapalony gracz i modelarz. 

Swoją przygodę z ED zacząłem nie dawno, choć długo myslałem o tej grze, no a teraz nie mogę się od niej oderwać Biggrin

W grze CMDR Amitukum (głównie handel i transport).
Odpowiedz
Witam nowych.
Odpowiedz
Witam Wszystkich.

Jestem Softinnn. 
Mam 25 lat jestem Masażystą/Fizjoterapeutą aktualnie pracuję w zawodzi i jestem w trakcie robienia ( mgr. Fizjoterapii ), w elitkę cisnę stosunkowo krótko a w zasadzie jestem noobkiem lecz staram uczyć się szybko. 
Liczę, iż bardziej doświadczeni koledzy pomogą mi ogarnąć lepiej tę grę.
Szczerze mówiąc nie wiem co o sobie więcej napisać więc jak jest ktoś ciekaw to proszę zadawać pytania, na normalne i nie za bardzo prywatne odpowiem.

Pozdrawiam.
Odpowiedz
Powitał na forum zarówno gości, jak i tych którzy zostali kadetami. Życzę miłej gry.
[Obrazek: 89334.png]
Odpowiedz
Witam

Butrus (Piotr). 38l. Co tu dużo pisać. czego tu szukam?  Jak się uczyć to od najlepszych + wspólna gra.
Zarejestrowałem się w inara https://inara.cz/cmdr/98249/

Czołem i do zobaczenia w grze.
Odpowiedz
Cześć,
Marcel lat 16
Mam nadzieję, że miło pogramy.
Odpowiedz
Witojcie młodsi i starsi. Mamy taką husarską tradycje, że młodzi stawiają drinka z Eranina. To znaczy - więcej niż jednego. Tego, czekaj, gdzie ta moja but...
[Obrazek: MB0ujCf.png]

ROTMISTRZ THE WINGED HUSSARS
Odpowiedz
Witamy, piloci! Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
WItam, Kojus Maximus z tej strony, lat 39 z Warszawy. Od 2-3 tygodni z Elite. Szukam tu ciszy, spokoju i....polityki Wink
Odpowiedz
Witam wszystkich,
Nick grizlii, ale nie gryzę (przynajmniej nie swoich)
Michał lat 30 od roku mieszkam we Wrocławiu i pracuje w Noki
W Elite gram od tygodnia z czego 2-3 dni zeszły na uczenie się podstaw i konfiguracje klawiszy XD
Mam nadzieje na przyjemną gry i pomoc z Waszej strony (już wiem, że jest dużo miłych i pomocnych osób u Was - zaoszczędziliście mi masę czasu Smile )

Z dodatkowych informacji to lubię Fantaze książki/anime/manga sesje RPG itp Wink
Odpowiedz