Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Wyjaśnicie mi w jaki sposób osoby takie jak: Baton, Nizm0, MarcinW, Magnum, Cicha i dalej nie chce mi się wymieniać, mają widoczny swój profil na inara.cz?

A tak w ogóle jakie jest zadanie inary?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
Inara to chyba największy zbiór inforamcji na temat graczy, frakcji, inżynierów, community goal'i. Wystarczy ją odwiedzić i zobaczyć. Natomiast stopkę do forum możesz tam zrobić po zarejestrowaniu konta.
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
A. A da się jakoś połączyć konto w grze z kontem na inarze?

Żeby samo się wklepało, zamiast własnoręcznie?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
Tak, można, trzeba importować dziennik z plików gry na stronkę, albo podłączyć Inara API do aplikacji ED Market Connector. Zanim zapytasz skąd to wziąć i jak to zrobić - zarajestruj się na inarze, obejrzyj ją i wygoogluj bądź użyj wyszukiwarki na forum (prawy górny róg).
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Już mam konto. Z resztą od dawna. Trochę ją obejżałem. Fajna jest wyszukiwarka modułów.
Odpowiedz
Czy jest gdzies dostepne archiwum Galnetu/tego co sie dzialo w universum Elite od wyjscia ED? Oczywiscie najlepiej w jezyku Kochanowskiego a nie Szekspira Wink Poczytalbym sobie bo widze ze latanie jest fajne, ale coraz czesciej wylapuje jakies smaczki, ktore maja odniesienia do zdazen z poprzednich lat. Np dyskusja czy i komu pomagac w Plejadach pokazuje ze mozna wiele rzeczy roznie interpretowac i to nadaje calkiem nowego wymiaru grze i hmm role play'owej sferze ED.
Odpowiedz
https://community.elitedangerous.com/en/galnet#

dostępne z poziomu launchera, wystarczy nacisnąć jakikolwiek news i potem back to summary
Odpowiedz
(14.01.2018, 14:41 UTC)Kuba Wolf napisał(a): Czy jest gdzies dostepne archiwum Galnetu/tego co sie dzialo w universum Elite od wyjscia ED? Oczywiscie najlepiej w jezyku Kochanowskiego a nie Szekspira Wink Poczytalbym sobie bo widze ze latanie jest fajne, ale coraz czesciej wylapuje jakies smaczki, ktore maja odniesienia do zdazen z poprzednich lat. Np dyskusja czy i komu pomagac w Plejadach pokazuje ze mozna wiele rzeczy roznie interpretowac i to nadaje calkiem nowego wymiaru grze i hmm role play'owej sferze ED.

Archiwum znajdziesz tutaj: http://galnetpl.blogspot.co.uk/search/label/news

Obecnie tłumaczenia są w Echu Przestrzeni: http://echogrom.blogspot.co.uk/
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Ma ktoś może jakieś zestawienie co się bardziej opłaca założyć do Anacondy:
- beam lasery + overcharge
- beam lasery + efficient
- pulse lasery + overcharge
- pulse lasery + efficient
Odpowiedz
a Burst Laser nie bierzesz pod uwagę?
Ja latam na burstach i multicannonach, ale Beam Laser dałbym jak już, to na 4 i albo overcharged albo efficient. A jako efekt dodatkowy ten patent z odprowadzaniem ciepła z twojego statku i ( chyba ) podgrzewania statku wroga. Uwaga działa tylko jeśli trafiasz Smile
Odpowiedz