Kto pyta, nie błądzi - wątek z pytaniami i odpowiedziami na temat Elite
Ale tak mi stosunkowo niewiele brakuje do DBE. Jest sens kupować Cobrę?
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
Sam zdecyduj. W tej grze lata się na tym na czym kto lubi. Jak chcesz w eksplorację to DBE moim zdaniem jest lepszy. Ale wiedzieć czego chcesz musisz sam.
 [Obrazek: 9PMTnVa.png]
Odpowiedz
(20.12.2017, 08:53 UTC)Cicha napisał(a): Sam zdecyduj. W tej grze lata się na tym na czym kto lubi. Jak chcesz w eksplorację to DBE moim zdaniem jest lepszy. Ale wiedzieć czego chcesz musisz sam.

Najcenniejsza rada tego wątku Smile

Cicha ma rację, @Maroks. Kup Cobrę, polataj nią trochę i zobacz, czy Ci się spodoba. Cobra to bardzo uniwersalny statek i doskonale nadaje się również do eksploracji. Plus jest taki, że jak już wrócisz, to będziesz mógł nią powalczyć, pohandlować, a nawet pokopać surowce w asteroidach. DBE nadaje się raczej tylko do eksploracji. Zgadzam się też, że jest do tego lepszy niż Cobra. 

W Elite nie ma jednego gotowego rozwiązania - połowa frajdy z tej gry to eksperymenty, próbowanie różnych statków i samodzielny wybór tego, co odpowiada Ci najlepiej.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Przypomnicie mi nazwę stronki w której da się sprawdzić gdzie można kupić dany statek? W sumie to w walce narazie nie mam doświadczenia. W ogóle w jeszcze nie grałem. To chyba Cobrę kiedy indziej kupię. Kiedy trochę pogram tam. Poćwiczę walkę itd. Narazie na spokojnie pozbieram sobie na DBE, poeksploruję sobie. W między czasie pogram na arenie. Jak mi się spodoba to kupię drugi statek do służący do odławiania piratów. Bo chyba da się. No i tyle. Z DBE przejdę na ASPE (kiedyś). Potem stopniowo będę dążyć do Anacondy i tyle.
"Wszechświat nie ma obowiązku być dla Ciebie zrozumiałym" - Neil deGrasse Tyson, mój ulubiony autor
Odpowiedz
Brawo! Stawianie sobie własnych celów w Elite i dążenie do ich osiągnięcia, to esencja tej gry Smile
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
? Na ale przypomnicie mi nazwę stronki?
Odpowiedz
(20.12.2017, 10:55 UTC)Maroks napisał(a): ? Na ale przypomnicie mi nazwę stronki?

http://forum.thewingedhussars.com/showth...8#pid91038
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Reference system to co oznacza? Blisko systemu?

jak usunąć post? ten powyżej

Ten z reference
Odpowiedz
Naprawdę,  czytam i czytam i gratuluję wam cierpliwości...
Odpowiedz
Cierpliwość to nasza chluba jest Smile
Refrence system to... system odniesienia.
Odpowiedz