Ktoś może pogrywa? Wczoraj po krótkiej przygodzie w zamkniętej becie odpaliłem ponownie grę... no i jest efekt wow  Fakt, mam słabość do karcianek ale mimo wszystko. Zastanawiam się czy nie poważnie podejść do tematu.
W międzyczasie pytanko jak na początku, ktoś gra może i byłby chętny na partyjki czasami?
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
Liczba postów: 1,682
Liczba wątków: 46
Reputacja:
186
04.09.2017, 18:26 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.09.2017, 18:35 UTC przez Robinus.)
(04.09.2017, 17:59 UTC)Drakkainen napisał(a): Ktoś może pogrywa? Wczoraj po krótkiej przygodzie w zamkniętej becie odpaliłem ponownie grę... no i jest efekt wow .....
Nosz nie no ludzie, dajcież spokój. Ja już nie mam sił, na rzęsach chodzę, jeszcze jedna i padnę...
Czy można uzależnionym ograniczyć wątek "Gry Video"?
(Drakk - dzięki za przypomnienie. Mnie beta nie przekonała, ale jak jest lepiej jest to chętnie obadam!)
EDIT:
Podobno ZALECANA obsługa Xbox Padem!
https://www.reddit.com/r/gwent/comments/...r_support/
Sprzedane.
Ja chętnie pyknę w wolnej chwili
05.09.2017, 08:00 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.09.2017, 08:02 UTC przez Drakkainen.)
Super 
Jakby co to pod nickiem miechus na GOG jestem. Póki co 5lvl w cisnę do 10 coby w rankingowych wystartować 
Jedyny minus gry ze znajomymi, to, że nie dostajemy za nie expa i nagród ale do sprawdzania decków w sam raz.
Wczoraj rozegrałem jedną partyjkę ze znajomym, są emocje
P.S.: Robb... ja padem właśnie grałem bo za chorobę nie mogę na mysz przełączyć. Pomogło odłączenie pada i uwaga X52, noo ale wiadomo to beta.
P.S.2: A jak ktoś ma TV 4K to polecam dokupić paczkę grafik za parę groszy, podobno kopara opada
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier
Liczba postów: 1,205
Liczba wątków: 39
Reputacja:
165
Platforma:
CMDR: szarik
Chciałem sobie sprawdzić ale mam jakiś problem z instalacją. Klient GoG'a przy instalacji wywala "Brak autoryzacji", a na dole klienta mam okienko informujące "Nie połączony". Po kliknięciu na połącz przenosi mnie do zakładki gdzie mam wpisać jakiś kod, którego nie mam i nie wiem skąd go wziąć o.O.
Ja ten kod przy włączonej dodatkowej autoryzacji dostaje na @ na który zakładałem konto na GOG.
(06.09.2017, 17:09 UTC)Drakkainen napisał(a): Ja ten kod przy włączonej dodatkowej autoryzacji dostaje na @ na który zakładałem konto na GOG.
No ale tu nie chodzi o kod autoryzacji. W tym okienku pisze dokładnie "Nie połączono / GoG Galaxy nie jest w stanie zaoferować funkcji online w tej chwili, ponieważ nie jest połączony z GoG.com". Po kliknięciu "Połącz" mam wpisać jakiś kod aby używać GoG.com. Dziwna sprawa bo go nigdzie nie ma, na stronie informacji nie znalazłem, na mailu nic nie mam.
Co dziwniejsze w inne gry mogę grać normalnie i nic nie wyskakuje. Tylko przy gwincie jest problem z instalacją.
06.09.2017, 17:29 UTC
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.09.2017, 17:33 UTC przez Drakkainen.)
(06.09.2017, 17:22 UTC)Haji-me napisał(a): (06.09.2017, 17:09 UTC)Drakkainen napisał(a): Ja ten kod przy włączonej dodatkowej autoryzacji dostaje na @ na który zakładałem konto na GOG.
No ale tu nie chodzi o kod autoryzacji. W tym okienku pisze dokładnie "Nie połączono / GoG Galaxy nie jest w stanie zaoferować funkcji online w tej chwili, ponieważ nie jest połączony z GoG.com". Po kliknięciu "Połącz" mam wpisać jakiś kod aby używać GoG.com. Dziwna sprawa bo go nigdzie nie ma, na stronie informacji nie znalazłem, na mailu nic nie mam.
Co dziwniejsze w inne gry mogę grać normalnie i nic nie wyskakuje. Tylko przy gwincie jest problem z instalacją.
A próbowałeś przez https://www.playgwent.com/pl/
EDIT: tutaj ktoś ma chyba podobny problem ale bez odpowiedzi :/
(06.09.2017, 17:29 UTC)Drakkainen napisał(a): (06.09.2017, 17:22 UTC)Haji-me napisał(a): No ale tu nie chodzi o kod autoryzacji. W tym okienku pisze dokładnie "Nie połączono / GoG Galaxy nie jest w stanie zaoferować funkcji online w tej chwili, ponieważ nie jest połączony z GoG.com". Po kliknięciu "Połącz" mam wpisać jakiś kod aby używać GoG.com. Dziwna sprawa bo go nigdzie nie ma, na stronie informacji nie znalazłem, na mailu nic nie mam.
A próbowałeś przez https://www.playgwent.com/pl/
Tak, zresztą próbując instalacji przez klienta i tak odsyła do tej strony. Ściąga plik instalacyjny i plik autoryzacji? Może ten plik trzeba gdzieś skopiować?
|