Beta / Open Beta 2.4
standardowe wymagania nowych syntez:

4 limpets:
Iron 10
Tin 10

połowa wyrzutni chaff:
compact composites 1
filament composites 1

połowa wyrzutni heat sink:
basic conductors 2
heat conduction wiring 2

life support:
iron 2
nicel 1

filtry w skrzynce odbiorczej:

[Obrazek: hurFztR.png]
[Obrazek: LNEyM4I.png]          [Obrazek: 49696.jpg]          [Obrazek: SvUXKFn.png]
Odpowiedz
"Mysterious location" - to mnie ekscytuje Smile Fajnie też że neutron boost będzie teraz uwzględniony w wyznaczaniu trasy, małe ale cieszy.
Te tam bounty to zobaczymy, zaraz ktoś wymyśli 10 sposobów jak to wypaczyć, ale mało latam po bańce więc nie wzrusza, w każdym razie krok w dobrą stronę.

Czekam na wieczór Smile
Odpowiedz
(17.08.2017, 11:01 UTC)Drakkainen napisał(a): • Ship kills, and actions to complete planetary hack and disable missions will now only contribute to a single mission, this will be the earliest mission accepted

Czyli koniec stackowania misji typu "Massacre xxx ships" ?
Fortuna toczy się kołem. Pod kołem to pojąłem.
A kiedy strzyżesz owieczki, opowiadaj im bajeczki.
[Obrazek: 34417.png]
Odpowiedz
(17.08.2017, 12:12 UTC)SEBA312 napisał(a):
(17.08.2017, 11:01 UTC)Drakkainen napisał(a): • Ship kills, and actions to complete planetary hack and disable missions will now only contribute to a single mission, this will be the earliest mission accepted

Czyli koniec stackowania misji typu "Massacre xxx ships" ?

Tak.

EDIT: Znaczy się stackować można ale kille będzie zaliczać tylko do najwcześniej wziętej misji. Po jej wypełnieniu zapełniamy kolejną.
"Make peace with life, make good of ails, make done all wins and fails, before you follow into shadows the Silver Comet's trail" - Tales From The Frontier

Odpowiedz
Nic tylko czekać na patcha na konsole, ale dzisiaj sprawdzę betę na PC Smile
[Obrazek: 75287.png]
Odpowiedz
Super. Nareszcie biorą się za potrzebne rzeczy.
No i już niedługo będzie można powiedzieć rekrutom: Za moich czasów wycieczka do SgrA* to było wyzwanie - a teraz kaszka z mleczkiem Biggrin

an icon is displayed on the route to show the last scoopable star before running out of fuel Biggrin
Odpowiedz
(17.08.2017, 12:38 UTC)DYoda napisał(a): an icon is displayed on the route to show the last scoopable star before running out of fuel Biggrin

Pewnie jacyś archeolodzy znaleźli instrukcje do antycznych nawigacji samochodowych z XXI wieku i uznali, że ci jaskiniowcy mieli jednak parę niegłupich pomysłów jak sugerowanie odwiedzenia stacji benzynowych gdy w zbiorniku kończyła się benzyna (swoją drogą jak oni mogli napędzać swoje pojazdy płynem uzyskanym z martwych roślin i zwierząt? Obrzydlistwo.)
Star Citizen kod referencyjny: STAR-7T7J-3QFX
YT: Obywatel Yautja - YouTube
Odpowiedz
Praktyczne ;>
Star Citizen kod referencyjny: STAR-Q7WW-CYQB
Odpowiedz
Podobają mi się te nowe ulepszenia do eksploracji. Żeby tylko nie okazało się, że na nasze CG połowa Husarzy będzie przy Beagle Point Biggrin
Odpowiedz
(17.08.2017, 13:09 UTC)Diox napisał(a): Podobają mi się te nowe ulepszenia do eksploracji. Żeby tylko nie okazało się, że na nasze CG połowa Husarzy będzie przy Beagle Point Biggrin
Ale wtedy, żeby wrócić musisz odwiedzić mapę galaktyki tylko trzy razy, więc nie ma wymigiwania się Wink
Odpowiedz