1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
(25.04.2017, 12:49 UTC)Calvarian napisał(a): "Farmed salt from the community for usage later." xD

Na chacie moderatorskim w ramach żartu powiedzieliśmy Brettowi, żeby to dodał do patch notes... i dodał Biggrin
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(25.04.2017, 13:10 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a):
(25.04.2017, 12:49 UTC)Calvarian napisał(a): "Farmed salt from the community for usage later." xD

Na chacie moderatorskim w ramach żartu powiedzieliśmy Brettowi, żeby to dodał do patch notes... i dodał Biggrin

Hehehehe, no widziałem własnie na forum. Taki fajny positive micro trolling Smile

(25.04.2017, 13:04 UTC)Baton napisał(a): Problem z mapą był dla rozdzielczości innych niż 1920, cholera że sam na to nie wpadłem :/
Czekaj czekaj, chyba nie.

Nie u mnie przynajmniej. 

Problem u mnie związany jest z Supersampling i mam nadzieję, że to zmienili.
Fly not so safe, Commanders!
Odpowiedz
(25.04.2017, 13:24 UTC)Phantomas napisał(a):
(25.04.2017, 13:04 UTC)Baton napisał(a): Problem z mapą był dla rozdzielczości innych niż 1920, cholera że sam na to nie wpadłem :/
Czekaj czekaj, chyba nie.

Nie u mnie przynajmniej. 

Problem u mnie związany jest z Supersampling i mam nadzieję, że to zmienili.

Może notatka w patchu jest pewnym uproszczeniem, ale ma sens jak o tym pomyślę, nie próbowałem przełączyć rozdzielczości na 1920 i zobaczyć co się stanie. Przekonamy się wieczorem Smile
Odpowiedz
Ja korzystam cały czas z rozdziałki FullHD i ten problem też występuje, co prawda jak dam Supersampling na 1.0 to jako/tako jest poprawa ale na większe odległości nadal nie działa jak wcześniej np. jak mam marker na Koperniku to żeby zobaczyć info o nim muszę podjechać blisko systemu a kiedyś wystarczyło najechać kursorem będąc w bąblu.
Odpowiedz
Miejmy nadzieję, że mapa wróci do normy, to nie mógł być jakiś potężny bug bo w niej nie robili jakichś dużych zmian Smile
Ja się zastanawiam czy gry nie przeinstalować, mam już tam w folderach niezły sajgon, wczoraj wywalałem 12 giga plików z bety..
Odpowiedz
Z mojej perpsktywy - mapa i gwiazdy naprawione Smile
"Każda frakcja ma takiego Fenyla, na jakiego zasłużyła" - CMDR Goliat
Odpowiedz
Przywracanie plików gry nie rozwiązało problemu, sprawdziłem.

edit/
Dobra działa.
Odpowiedz
A klikał ktoś na linka 'PATCH NOTES HERE!' w launcherze? Chłopaki się bawią coraz lepiej...
Odpowiedz
Działa, sprawdzone, ale martwi mnie coś innego - GDZIE JEST ARNUL? - wyleciał za mapę?
Odpowiedz
(25.04.2017, 16:30 UTC)Pajk napisał(a): Działa, sprawdzone, ale martwi mnie coś innego - GDZIE JEST ARNUL? - wyleciał za mapę?

Arnul może być w Patrycji  Tongue
Odpowiedz