1.8 / 2.3 The Commanders - Dyskusja
Ja za namowa hetmana polecialem wczoraj ogladnac stacje naukowa z CQC i jestem super fajnie milo zaskoczony Smile
Odpowiedz
Zainstalowałem Betę, po czym stwierdziłem że nie będę sobie psuł przyjemności odkrywania jej Live - z resztą i tak nie mam czasu na testowanie i pisanie feedbacków. Do wątku zaglądam żeby być w miarę na bieżąco i zaostrzać sobie apetyt - na szczęście widoczne tu stękanie i malkontenctwo mi go jeszcze nie odebrały Wink
Gra się rozwija i dodatek będzie, zdaje się, udostępniony w ramach bieżącego sezonu - więc mi się wszystko zgadza, no prawie - bo wciąż czekam na rozbudowanie eksploracji, a lepsza kasa oferowana obecnie jest okej ale jak mawiał klasyk pieniądze to nie wszystko Wink aaa i na sondy do eksploracji czekam.
Z drugiej strony ogarniam, że to dość duża piaskownica jest, więc pewnie najpierw trzeba sypnąć piaskiem tu i ówdzie, zanim się zacznie ją robić głębszą Wink
Polecam poluzować i cieszyć się grą albo (alternatywnie) sypać groszem na RSI i się jarać wizją wspaniałych przygód na podstawie promo filmików Wink
Odpowiedz
@Calvarian , Quarion , Baton - narzekanie na narzekaczy to tez narzekanie ! W czym jesteście lepsi ?Smile
Pozatym kazdy widzi co chce, mnie mierżą nieprawdziwe pseudo cytaty narzekaczy na narzekaczy , stwierdzam tez ze wiele osób tutaj narzeka bardzo konstruktywnie, co więcej to chyba jedyny watek gdzie wymiana informacji o becie pozwala na dołączenie sie do wskazanych linków i watków na forum ED aby przewalczyc jakąs bezsensowan zmiane...
Dajcie sobie wszyscy na luz i zyjmy w symbiozie. W kwesti konieczności wchodzenia tutaj aby odnaleść informacje o becie - tutaj i tak nikt nie tłumaczy change-logów bety na polski. Taka lista/listy zawsze jest przypięta na forum glownym ED.
Born too late to explore the earth, too soon to explore the stars...
At least I was born in time to do it in VR.

Odpowiedz
Zaczęło się narzekanie na narzekanie na narzekaczy. Scholastycy byliby zachwyceni tą metaformą skargi Wink
Odpowiedz
Racja. Dość.

(19.01.2017, 23:48 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): 1) Bardziej konsekwentne stosowanie systemu ostrzeżeń i przestrzeganie regulaminu.

1a) Za najgorszą formę spamu jest od dzisiaj postrzegane:
  • Bezsensowne narzekanie, które nie wnosi nic do dyskusji 
  • Złośliwości, które nie wnoszą nic do dyskusji
  • Sprzeczki (nie dyskusja)
  • Docinki ad hominem 

Zanim napiszecie posta, zastanówcie się dwa razy czy Wasza wypowiedź cokolwiek wniesie do dyskusji.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
odbiegne troche od tematu narzekania, bo mnie to nie kreci ani nie bawi w ogole....

.... kiedy 2.3 bedzie live juz wiadomo?

Zdravim
Odpowiedz
Nie ma jeszcze daty.
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Na pewno drugi kwartał 2017r.
Odpowiedz
W temacie dotyczącym Cmdr Journal ktoś z deweloperów napisał że zbliżają się do końca planowanego terminu bety i nie będą już wprowadzać żadnych większych zmian jedynie poprawki błędów, przynajmniej dotyczących dla tych logów. Jest to dosyć możliwe że za tydzień będzie ostatnia aktualizacja i zaraz po tym release. Ale to tylko moje takie wróżenie z fusów.

PS. tak przy okazji, trafiłem ostatnio na ciekawą stronkę do śledzenia wypowiedzi deweloperów na forum i reddicie https://elitedevtracker.com/ jak się nie mylę jest aktualizowana ręcznie aczkolwiek bardziej prawdopodobne jest że robi to jakiś bot. Czasami trafiają też informacje z Twittera.
Odpowiedz
(31.03.2017, 08:50 UTC)Nizm0 napisał(a): PS. tak przy okazji, trafiłem ostatnio na ciekawą stronkę do śledzenia wypowiedzi deweloperów na forum i reddicie https://elitedevtracker.com/ jak się nie mylę jest aktualizowana ręcznie aczkolwiek bardziej prawdopodobne jest że robi to jakiś bot. Czasami trafiają też informacje z Twittera.

Ja używam RSS feed stąd http://www.miggy.org/games/elite-dangero...posts.html

Wygląda tak;

[Obrazek: SuCwxEH.png]
Odpowiedz