Mass Effect : Andromeda
To nie jest takie pewne. Cod przez hejt 3 tyg po premierze był po 70 zł. NMS dalej po 150 najczęściej, czasami można złapać trochę taniej
Odpowiedz
(22.03.2017, 20:04 UTC)Rommie_PL napisał(a): Dobrze że nie kupiłem nie chcę grać ślimakiem Wink
Poczekam aż gra stanieje a raczej szybko stanieje patrząc po opiniach, wtedy kupię i mogę se dać rękę uciąć że do tego czasu ktoś wymyśli już jakiegoś moda graficznego zmieniającego ślimaki w normalnych ludzi.

BW samo ma podobno niedługo wypuścić patch poprawiający twarze.
A i patrząc po ilości filmów na YT, niedługo otrzymamy dopracowaną grę.
Odpowiedz
(22.03.2017, 12:48 UTC)Crazied napisał(a): https://m.youtube.com/watch?v=AriDHk9TB0U
Nie wiem co tam mówio bo w pracy jestem ale jest porównanie twarzy od BW i jakiegoś gracza Wink
Coraz więcej filmów gdzie użytkownicy sami poprawiają te twarze.

W tym filmie koleś mówi że to jest poprawione zdjęcie w Photoshopie a nie mod do gry ;(
[Obrazek: 36931.png]

Odpowiedz
Czekałem na BYB od Gameranxa - mam do nich spore zaufanie, bo mają podobne do moich poglądy na to, co sprawia, że gra jest dobra. Po obejrzeniu tego materiału zachęcili mnie do zakupu, ale na pewno poczekam, aż gra stanieje.

Polecam!

--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
No to mam pograne.

Po premierze okazało się, że jednak EA nie może wymienić gry na polską wersję, bo została zakupiona w sklepie zewnętrznym - CDKEYS.COM.

Dodatkowo, ponieważ została zakupiona w "niezaufanym źródle", będzie się toczyło postępowanie czy nie zbanować mi konta w ORIGIN.

Próba zwrotu klucza na CDKEYS zakończyła się niepowodzeniem, bo został wykorzystany...

Tak, ku przestrodze...
Odpowiedz
Tym bardziej poczekam. Będzie taniej, niech dadzą poprawki.

W NMS dali fajny samochodzik, w Andromedzie ekstra wygląda ten buggy, a w Elicie dali wózek widłowy...
[Obrazek: Pic0g16.jpg]
Odpowiedz
(23.03.2017, 11:59 UTC)Robinus napisał(a): No to mam pograne.

Po premierze okazało się, że jednak EA nie może wymienić gry na polską wersję, bo została zakupiona w sklepie zewnętrznym - CDKEYS.COM.

Dodatkowo, ponieważ została zakupiona w "niezaufanym źródle", będzie się toczyło postępowanie czy nie zbanować mi konta w ORIGIN.

Próba zwrotu klucza na CDKEYS zakończyła się niepowodzeniem, bo został wykorzystany...

Tak, ku przestrodze...

No to pieknie sie dorobiles Sad, niestety kupujac z cdkeys troche sie ryzykuje. 

Mam nadzieje, ze sprawa sie wyjasni i ze te cale EA i Origin nie sa AZ tak zla firma.... jak wszyscy mowia.
Odpowiedz
Ja po jednej akcji z EA nie chcę mieć nic wspólnego... jak na razie z moich przygód z kilkoma firmami najmniej problemu miałem z platformą STEAM, ale może po prostu sam miałem pecha/farta - zależy na co patrzeć.

Robinus - mam nadzieję że szybko się sprawa wyjaśni i nie będziesz miał większych problemów, tym bardziej że przecież zainwestowałeś na pewno kasę w Origin (chyba że to Twój pierwszy zakup na tą platformę gamingową - pośredni, lub bezpośredni)
Odpowiedz
No nic więcej nie zrobię. Mam nadzieję, że mnie tylko postraszyli tym banem.

Instaluję ten barbarzyński angielski język. Plus w tym taki, że trochę się w nim podszkolę. 

Na szczęście to nie "Torment" albo jakaś inna "gra-książka". W Andromedzie powinienem dać radę, chociaż dla mnie to zawsze dodatkowy wysiłek umysłowy zamiast pełnego relaksu przy grze. No ale drugiej nie kupię przecież...
Odpowiedz
W konsoleigry.pl jest wersja polska. Jeszcze się ciągnie.....
Odpowiedz