Husarski Ośrodek Badań nad Obcymi
Ruiny się pokazują z odległości 1000 ls, więc skanujesz system Advanced a potem musisz podlecieć do potencjalnych planet na co najmiej taką odległość.
Canon się stara znaleźć jakieś zależności występowania, ja na razie podlatuję do wszystkiego na czuja. Sprawdzam tylko typy gwiazd A F G K M
Odpowiedz
Ale gdziekolwiek czy tylko w sektorze Col 173 ?
Odpowiedz
Tu jest jedna z list w zakładce systems - ja sobie pozaznaczałem i ekstrapoluję Smile
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1...edit#gid=0
Odpowiedz
Rozumiem że sprawdzać tylko te z "niebieską" otoczką
Odpowiedz
Si Master Dyoda, nie wiem czemu mieli bazy na planetach bez atmosfery uprzedzając kolejne pytanie, pewnie z takich samych powodów jak my Wink
Odpowiedz
Że niby kto mi zabrania ?
[Obrazek: GCmOZyB.png]
Odpowiedz
Jezeli to prawda, to ruiny zostaly znalezione w polowie drogi do Colonii https://uploadix.de/images/2017/02/15/Sk...ighRes.jpg
Odpowiedz
ktoś zgłosił w Skaudai AM-B d14-138, tyle że nie dał fotki z panelu nawigacyjnego i jakby na razie nie potwoerdzone Smile (byłem i sprawdziłem, są)
Odpowiedz
Taki maly resercz amatorski. 
Materiaøy z zapowiedzi najnowszej. wiéc uwaga spoiler.

[Obrazek: KGLUisFt.jpg]
Odpowiedz
Witam.
chciałem od razu powiedzieć że to mój pierwszy post (oprócz przywitania), i nie wiem czy już ktoś czegos takiego nie pisał, szukałem ale nic nie znalazłem.
Ale do sedna, wczoraj poleciałem zobaczyć statek obcych do
PLEIADES SECTOR AB-W B2-4 planeta A9
-26.3303
97.7263
chciałem zadać kilka pytań ale i powiadomić wszystkich o zmianach
Na filmikach innych pilotów widziałem wrak i okolice, ale chciałem zobaczyć to sam Smile poleciałem, znalazłem no i .... obok statku imperium wybudowało bazę, można w niej wylądować. Nad wrakiem statku "wisi" imperialny okręt. Nie odważyłem się lądować, poleciałem myśliwcem pooglądałem wrak, podleciałem do okrętu i zostałem zestrzelony Smile
Może ktoś z Was już tam był kiedy była już baza i okręt, jak wyląduje przy wraku to grozi mi zniszczenie ?
Ps.
A, baza jest skromna i nie do końca wszystko działa. Jest opcja wzięcia misji ale przy próbie wejścia wszystko sie zawiesiło i 2 razy mnie wywaliło z gry.
Nagrałem trochę filmików, jak będą chętni do pooglądania to coś sklecę i wstawię Smile
Odpowiedz