Galnet PL i Galnet Radio - dyskusja ogólna
Mam problem z cytowaniem na komce. Odniósł bym się, ale mi ciężko.
Nie macie aby panowie redaktorzy wrażenia, że tworzymy kółko wzajemnej adoracji? Biggrin
Odpowiedz
Zaprzyjaźniony z radiem krakowski muzyk Viktor Lewandowski

przygotował dla nas jedyne, niepowtarzalne, oryginalne, muzyczne INTRO do newsów!

Jak tylko uporamy się z problemami na radiowych serwerach - podmieniamy stare dwuletnie intro na to cudeńko!

Odpowiedz
Zobaczymy, czy świetny soundtrack z Rebel Galaxy, rozrusza nam nieco Galnecik...

Cały czas jest też faszerowany dawkami nowej elektroniki.

Miłego słuchania, Piloci!

Odpowiedz
Przyznaje ostatnio nie słuchałem Galnetu, dziś po 24.00 włączyłem i jest zajebi...e ! Naprawdę chłopaki świetna klimatyczna muzyka. Dzięki !!!

Edit:
Właśnie leci :
Daft Punk
Giorgio by Moroder

Alien Martini_glass Biggrin
[Obrazek: franzv2.jpg]
Odpowiedz
(14.03.2017, 00:52 UTC)Franz Lionport napisał(a): Przyznaje ostatnio nie słuchałem Galnetu, dziś po 24.00 włączyłem i jest zajebi...e ! Naprawdę chłopaki świetna klimatyczna muzyka. Dzięki !!!

Edit:
Właśnie leci :
Daft Punk
Giorgio by Moroder

Alien Martini_glass Biggrin

Dziękuję!

Radio ewoluuje, cały czas jest udoskonalane, wzbogacane o nowe dźwięki, programy.
To jedna z rzeczy, które wyróżnia radio od playlisty na Spotify. 

Mamy konkretną ramówkę, więc jakby ktoś też chciał posmakować GalNetu to przypomnę menu:

AKTUALNA RAMÓWKA:

--------------
BLOK GŁÓWNY:
standardowa galaktyczna GalNetowa muzyka + "Artysta Tygodnia"
--------------
BLOKI DODATKOWE:
07:00 - 12:00 - "Rockowa Pobudka" (w weekend do 9:00)
22:00 - 00:00 - "Galaktyczne Klimaty"
00:00 - 02:00 - "Soundtracki"
-------------
PROGRAMY STAŁE:
Galaktyczna Lista Przebojów - SOBOTA 21:00
Kawałki Vaena - PIĄTEK 9:00 (premiera) i 21:00 / PONIEDZIAŁEK 9:00 i 21:00

Miłego słuchania!
Odpowiedz
Będąc na urlopie, często włączałem sobie radio, szlajając się po kosmosie. I już wiem, dlaczego przestałem słuchać - te 2-minutowe reklamy, które w Polsce są zastąpione przez customowe wstawki.

Robinus, znasz może jakiś sposób, który spowoduje brak reklam w UK? Radio jest naprawdę super, ale kiedy co jakiś czas pojawia się reklama kolejnego banku, to kompletnie niszczy imersję... Sad
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
(16.03.2017, 16:34 UTC)Mathias Shallowgrave napisał(a): Będąc na urlopie, często włączałem sobie radio, szlajając się po kosmosie. I już wiem, dlaczego przestałem słuchać - te 2-minutowe reklamy, które w Polsce są zastąpione przez customowe wstawki.

Robinus, znasz może jakiś sposób, który spowoduje brak reklam w UK? Radio jest naprawdę super, ale kiedy co jakiś czas pojawia się reklama kolejnego banku, to kompletnie niszczy imersję... Sad

O, a w Polsce to na "dwuminutówki" Bilińskiego narzekają.... No nie dogodzisz... Smile

Rozwiązanie jest proste - wracaj do Polski! A poważniej to pewnie forumowi spece od neta znają jakiś sposób na słuchanie przez polskie IP, czy może przez serwer jakiś...
Odpowiedz
Aha, czyli po prostu proxy Smile

Oki, pokombinuję. Dzięki!
--
:: Oficjalny Partner FDEV - zapraszam na Twitch (KLIK) po partnerskie skórki! 

:: Tapetki z Elite i nie tylko (KLIK). 

Odpowiedz
Robinus - biznes jest.
Będzie szansa na "mobile-friendly" stream (choćby AAC 64kbit)?
Niedługo planuję podróż do Poznania, a chciałbym nieco posłuchać GalNetu z koma... Wink

Husaria są jak łódzkie Bałuty - reprezenuj ją godnie i dumnie. o7
Odpowiedz
(17.03.2017, 15:42 UTC)ShiMan napisał(a): Robinus - biznes jest.
Będzie szansa na "mobile-friendly" stream (choćby AAC 64kbit)?
Niedługo planuję podróż do Poznania, a chciałbym nieco posłuchać GalNetu z koma... Wink

ShiMan! Jakże mi to miło czytać!
Wydrukowałem sobie i powieszę dumnie nad mikrofonem w studiu! Smile

Specjalnie dla Ciebie i innych "mobilków":

MOBILE-FRIENDLY STREAM GALNET RADIO:

-----------------------------------------------------

http://listen64.radionomy.com/galnet

--------------------------------------------

(64kbps)
Odpowiedz